Μπογκντάνοβιτς: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πίστη για την πρόκριση»

Νίκολα Μπογκντάνοβιτς

i

© Intime

Μπογκντάνοβιτς: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πίστη για την πρόκριση»

Sportal newsroom 11:20 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 21.09.2023

Αισιόδοξος για πρόκριση του Απόλλωνα Σμύρνης στο Euro Cup δήλωσε ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς.

Στη «μάχη» των προκριματικών του Euro Cup ρίχνεται ο Απόλλων Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» κληρώθηκε στον έβδομο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, τη Μλάντοστ και την Πότσνταμ.

Στόχος της ομάδας του Νίκου Δεληγιάννη είναι η κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων προκειμένου να προκριθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της περσινής σεζόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Σέρβος περιφερειακός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Ο Μπογκντάνοβιτς δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του Απόλλωνα στα προκριματικά του Euro Cup.

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και πιστεύω στην ομάδα μας. Ελπίζω ότι θα γυρίσουμε από τη Βαρκελώνη με τα θετικά αποτελέσματα» δήλωσε, χαρακτηριστικά, στην κάμερα του apollonwaterpolo.gr ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, που, στάθηκε ακόμη, στο ότι στις δύο εβδομάδες που ακολούθησαν την προσπάθεια στο Αννόβερο οι «κυανόλευκοι» βελτίωσαν ακόμη περισσότερο τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και λεπτομέρειες στην τακτική, στοιχεία, που θεωρεί, ότι θα φέρουν και την πολυπόθητη πρόκριση.

«Το προσεχές τριήμερο θα παίξουμε σ’ ένα πολύ δύσκολο προκριματικό όμιλο για το Euro Cup, ενάντια σε Μπαρτσελόνα, Μλάντοστ Ζάγκρεμπ και Πότσνταμ. Οι προσδοκίες της ομάδας μας είναι πολύ υψηλές. Το τουρνουά θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλουμε να προκριθούμε στη φάση των ομίλων. Με την Μπαρτσελόνα ήδη παίξαμε στο Αννόβερο, ξέρουμε πως παίζουν, η Μλάντοστ είναι μια παραδοσιακή ομάδα. Θα πάει στη Βαρκελώνη για να παλέψει για τις δύο πρώτες θέσεις. Αν φτιάξουμε κάποια πράγματα στην άμυνα σε σχέση με τον προκριματικό του Champions League θα έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες να προκριθούμε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ταβέρνα στο Μιλγουόκι - Πόσο χρεώνει τη χωριάτικη σαλάτα
NBA

10:10 - 21.09.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ταβέρνα στο Μιλγουόκι - Πόσο χρεώνει τη χωριάτικη σαλάτα

Η εστίαση μπήκε και αυτή στη λίστα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με ελληνικό όνομα («Avli», δηλαδή... «Αυλή») και σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και πιστεύω στην ομάδα μας και ελπίζω ότι θα γυρίσουμε από τη Βαρκελώνη με τα θετικά αποτελέσματα.

Πιστεύω ότι σε αυτές τις δύο εβδομάδες μετά το Αννόβερο βελτιώσαμε τη φυσική μας κατάσταση, όπως επίσης στην τακτική βελτιώσαμε κάποιες λεπτομέρειες, οπότε πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες στο προσεχές τουρνουά», δήλωσε ο Σέρβος περιφερειακός του Απόλλωνα Σμύρνης.