Πρώτο βήμα για τον Απόλλωνα και τον Πανιώνιο
i

© Intime

Πρώτο βήμα για τον Απόλλωνα και τον Πανιώνιο

Sportal newsroom 23:14 - 05.04.2023

Ο Απόλλωνας Σμύρνης και ο Πανιώνιος έκαναν το πρώτο βήμα στα προημιτελικά των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης επιβλήθηκε με 14-6 του ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έκανε το 1-0 και θέλει άλλη μία νίκη για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 15:00 το μεσημέρι. Σε περίπτωση που η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου πάρει τη νίκη, όλα θα κριθούν σε τρίτο αγώνα τη Μεγάλη Τρίτη.

Ο Απόλλωνας επέβαλε τον ρυθμό του από το ξεκίνημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό προβάδισμα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην έχει αντίδραση. Πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με τέσσερα γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 14-6

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 1-0, 5-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 2, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Χαραλαμπόπουλος 1, Τσολακούδης, Λασκαρίδης, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

Με ανατροπή ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 7-4 του Περιστερίου στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Δήμου έκανε το 1-0 και θέλει μία ακόμη νίκη για να «σφραγίσει» την πρόκριση στην τετράδα

Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει το Σάββατο. Σε περίπτωση που το Περιστέρι κρατήσει την έδρα του, όλα θα κριθούν σε τρίτο αγώνα τη Μεγάλη Τετάρτη.

Το Περιστέρι κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Πανιώνιο και προηγήθηκε με 1-3. Στη συνέχεια οι παίκτες του Κώστα Δήμου ανέβασαν την απόδοσή τους στην άμυνα και έφτασαν στη νίκη με κορυφαίο σκόρερ τον Κοπελιάδη που πέτυχε τρία γκολ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-4

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 2-0, 3-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε , Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης Π., Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ 1, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης