Καστελάνι: «Ήταν ένα σκληρό ματς»

Ντανιέλ Καστελάνι

i

© CEV Volleyleague

Καστελάνι: «Ήταν ένα σκληρό ματς»

Sportal newsroom 21:53 - 07.02.2024

Σκληρό χαρακτήρισε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρκάς και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του CEV Cup ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις που έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρκάς ήταν ο Ντανιέλ Καστελάνι. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 3-0 σετ στη Σμύρνη στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του CEV Cup και αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Ντανέλ Καστελάνι, έκανε λόγο για σκληρό ματς. Ωστόσο, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά και στους δύο αγώνες με αντίπαλο την Αρκάς.

«Ήταν ένα σκληρό ματς και δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ωστόσο, χάσαμε από μία πολύ-πολύ-πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίο υλικό, που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Κι όμως, παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια. Δεν επιτεθήκαμε πολύ καλά σήμερα, είχαμε ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Μετά το πρώτο σετ, επηρεαστήκαμε και έγινε πιο δύσκολο», σημείωσε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Ενθουσιασμός στη... θεωρία. Στην πράξη αντέχεται;

Ενθουσιασμός στη... θεωρία. Στην πράξη αντέχεται;

Αν υποθέσουμε λοιπόν πως ο Ολυμπιακός το παίρνει απόφαση, πόσο σίγουροι είμαστε πως μαζί με τον κόσμο του θα αντέξουν το πρώτο «τσαφ» του Κουτσίδη, την πρώτη γκάφα του Σίνα ή το πρώτο χαμένο τετ-α-τετ του Παπακανέλλου που θα οδηγήσουν σε ήττα; Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Ο Τόνσεκ Στερν σχολίασε με τη σειρά του: «Είναι δύσκολο να πω κάτι, μετά από αυτό το ματς... Το θέλαμε πολύ. Ξέρουμε όλοι πόσο θέλαμε αυτή τη νίκη, ειδικά μετά το πρώτο ματς στην έδρα μας, που κερδίσαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, αλλά στο τέλος και των τριών σετ χάσαμε τη συγκέντρωση μας και έτσι, η Αρκάς πάτησε γκάζι, αφού πήρε αυτοπεποίθηση. Ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δυστυχώς, τελείωσε με αυτόν τον τρόπο. Τελειώσαμε, φέτος, με την Ευρώπη και τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον μεγαλύτερο στόχο μας, το πρωτάθλημα».