«Τέλος ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό - Τον έδιωξε ο Φατίχ Τερίμ»

«Τέλος ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό - Τον έδιωξε ο Φατίχ Τερίμ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:12 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 07.02.2024

Δημοσίευμα από την Τουρκία υποστηρίζει πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Ολυμπιακός ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους, ενώ τονίζει πως αφορμή στέκεται η ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει τίποτα επίσημο από πλευράς Ολυμπιακού, εντούτοις στην Τουρκία υποστηρίζουν πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες. Αυτό τονίζει το ΜΜΕ «Aksam», γράφοντας πως αφορμή στέκεται η ήττα από τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ και η γενικότερη εικόνα της ομάδας. 

«Ο Ολυμπιακός απέλυσε τον Κάρλος Καρβάλιαλ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ και την απομάκρυνση από την κορυφή του πρωταθλήματος. Μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και μετά την ήττα στο πρωτάθλημα, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στην Αθήνα, εκεί όπου πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη με τη διοίκηση του συλλόγου. Σε αυτή αποφασίστηκε η απόλυση του Καρβαλιάλ και ο Μαρινάκης μετέφερε την απόφασή του στον προπονητή», ανέφερε χαρακτηριστικά το ΜΜΕ από την Τουρκία. 

Βεβαίως, από πλευράς Ολυμπιακού δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο ως προς την αποχώρηση του Κάρλος Καρβαλιάλ. Εντούτοις, τα «σύννεφα» πάνω από το κεφάλι του Πορτογάλου τεχνικού είναι πολλά και δεν αποκλείεται οσονούπω να αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, στην Ελλάδα έφτασε την Τετάρτη (7/2) ο υποψήφιος αντικαταστάτης του, Πασκάλ Γιάνσεν, προκειμένου να συζητήσει με την ομάδα για ενδεχόμενη συνεργασία. 

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ προσλήφθηκε από τον Ολυμπιακός στις 5 του Δεκέμβρη και έκτοτε μετράει 11 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, σε οκτώ ματς έχει τέσσερις νίκες (η μία κόντρα στον Άρη), μία ισοπαλία και τρεις ήττες, από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Λαμία. Όσο για το Κύπελλο, εκεί έδωσε δύο αγώνες, όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στο «τριφύλλι». Τέλος, στην Ευρώπη έκανε ντεμπούτο, βοηθώντας την ομάδα να αποκλείσει την Μπάτσκα Τόπολα μετά το «εκκωφαντικό» 5-2.

«Βάλτε μέσα τους μικρούς»: Αποθέωση στο Twitter για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και «δικαστήριο» για τους επαγγελματίες!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:56 - 07.02.2024

«Βάλτε μέσα τους μικρούς»: Αποθέωση στο Twitter για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και «δικαστήριο» για τους επαγγελματίες!

Η απίθανη εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού κόντρα στην Ίντερ έβαλε φωτιά στο Twitter, με τους χρήστες να... βγάζουν στη σέντρα τους επαγγελματίες.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων, οι οποίες αναμένεται να είναι ραγδαίες μετά και την άφιξη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην ομάδα. Θυμίζουμε πως ο παλαίμαχος άσος αποτελεί και επίσημα ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Πέδρο Άλβες.