Στα αποδυτήρια της Κ19 ο Μαρινάκης: «Δώστε μας τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγάλοι»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Intime

Στα αποδυτήρια της Κ19 ο Μαρινάκης: «Δώστε μας τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγάλοι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:30 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 07.02.2024

Τα αποδυτήρια της Κ19 του Ολυμπιακού επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να συγχαρεί την ομάδα για την πρόκριση στους «16» του Youth League.

Ο Ολυμπιακός Κ19 έκανε το... θαύμα του κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ιντερ, την οποία και απέκλεισε στα playoffs του Youth League. Με αυτόν τον τρόπο, οι πιτσιρικάδες των «ερυθρόλευκων» εξασφάλισαν μία θέση στην ευρωπαϊκή ελίτ, αφού προκρίθηκαν στη φάση των «16» της διοργάνωσης. 

Στο γήπεδο βρισκόταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρακολούθησε παρέα με τον υποψήφιο προπονητή της ομάδας, Πασκάλ Γιάνσεν, την αναμέτρηση των ακαδημιών. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, μετά το παιχνίδι, ήταν ενθουσιασμένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. Κάπως έτσι, αφού τελείωσε ο αγώνας, ο ίδιος επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας του, θέλοντας να συγχαρεί τους νεαρούς για την επίδοσή τους,. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού:

«Συγχαρητήρια!

Με βάση την απόδοση σας σήμερα, την αντίδραση που δείξατε όταν μείνατε με 10 παίκτες και πως πήγε το ματς, θεωρώ πως πρέπει να πιστέψετε ότι μπορείτε να κερδίσετε τη διοργάνωση. Δεν έχετε κάτι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, βλέπω ότι είστε δεμένοι, τα δίνετε όλα και πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα.

Αλλά το θέμα είναι να το πιστέψετε και θεωρώ πως μετά από τα τελευταία που είδαμε, δεν είναι ούτε θαύμα, όυτε κάτι το οποίο είναι τόσο δύσκολο. Ειλικρινά το πιστεύω, δε σας το λέω μόνο για να σας το πω και να σας χαϊδέψω τα αυτιά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυτό. Αξίζετε να προχωρήσετε παραπάνω, συγκεντρωθείτε, κάντε καλή προπόνηση, δώστε τα όλα και συνεχίστε όπως πάτε.

Να είστε καλά, να είστε δυνατοί και σας εύχομαι το καλύτερο».

Άνοιξε το «Γ. Καραϊσκάκης»: Αυτό ήταν το πρώτο ματς με κόσμο (pic)

Για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες το «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε τις θύρες του για τον κόσμο, ο οποίος είδε από κοντά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού Κ19, κόντρα στην Ιντερ. Περίπου τέσσερις χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» έδωσαν το «παρών» στο Φαληρικό γήπεδο, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα κόντρα στους «Νερατζούρι». 

Ποιος αδερφός παίκτη του μπάσκετ του Ολυμπιακού εκτέλεσε την Ίντερ και έστειλε «φιλιά» στον Ιταλό τερματοφύλακα;
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:05 - 07.02.2024

Ποιος αδερφός παίκτη του μπάσκετ του Ολυμπιακού εκτέλεσε την Ίντερ και έστειλε «φιλιά» στον Ιταλό τερματοφύλακα;

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης πρόκρισης του Ολυμπιακού κόντρα στην Ίντερ στο Youth League είναι άδερφος παίκτη της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων».

Να θυμίσουμε πως τα γήπεδα είχαν κλείσει έπειτα από τα μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση με σκοπό την καταπολέμηση της οπαδικής βίας κι έτσι η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έπαιξε σε άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» για μεγάλο χρονικό διάστημα.