Βασιλική Μιλλούση: «Ο Λευτέρης μου είπε: "Θες; Παμε!"»

Χριστίνα Βραχάλη 15:27 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 14.08.2023

Βασιλική Μιλλούση. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, μιλά στο sportal για τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, για την επιστροφή της στον πρωταθλητισμό και για την υποστήριξη του συζύγου της, και κορυφαίου Έλληνα αθλητή, Λευτέρη Πετρούνια σε αυτή της την απόφασή.

Βασιλική Μιλλούση. Γνωστή ως η «βασίλισσα» της δοκού. Πλέον αυτός ο χαρακτηρισμός την αδικεί. Γιατί είναι πολλά περισσότερα από αυτό.

Είναι πρωταθλήτρια στη δοκό ισορροπίας. Έχει λάβει μέρος σε τρεις Ολυμπιάδες. Είναι μητέρα δύο πανέμορφων κοριτσιών. Σύζυγος και στήριγμα του κορυφαίου αθλητή της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια. Προπονήτρια, αλλά κυρίως παιδαγωγός, εκατοντάδων παιδιών που επισκέπτονται τον τελευταίο χρόνο το γυμναστήριο που δημιούργησε μαζί με το σύντροφό της και τον έτερο πρωταθλητή, Γιώργο Χατζηευσταθίου. Πρόεδρος της επιτροπής ισότητας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Νικήτρια της καρδιάς μας στο dancing with the stars. Η καλύτερη συγκάτοικος σε καμαρίνι. Και πολύ καλή ΦΙΛΗ.

Η Βασιλική είναι ίσως ένα από τα πιο φωτεινά πλάσματα που πατούν αυτή τη γη.

Ελένη Κακαμπούκη και Βεατρίκη Σαρρή στο Sportal: «Με οδηγό την Εθνική του 2004» (vid)
SPORTAL ORIGINALS

17:35 - 20.07.2023

Ελένη Κακαμπούκη και Βεατρίκη Σαρρή στο Sportal: «Με οδηγό την Εθνική του 2004» (vid)

Οι δύο Ελληνίδες διεθνείς, μιλούν στο Sportal και τη Χριστίνα Βραχάλη για το ταλέντο που υπάρχει, το οποίο δυστυχώς δεν αξιοποιείται ελλείψει υποδομών. Έχουν όραμα, και με οδηγό το «θαύμα» του 2004, το Σεπτέμβριο θα μπουν στη μάχη του Nations League με στόχο την πρόκριση για πρώτη φορά σ’ ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, υποδέχτηκε το sportal στο καινούριο σπίτι της “GYMNASTIC STARS”, εκεί που κυριαρχεί η αγάπη για το παιδί και τον αθλητισμό. Μας μίλησε για τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας και το μεγαλείο αυτής, για την επιστροφή της στον πρωταθλητισμό ως μητέρα πλέον, για το συναίσθημα που ένιωσε όταν άκουσε το όνομά της έπειτα από 4.5 χρόνια αποχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, για την υποστήριξη του συζύγου της, και κορυφαίου Έλληνα αθλητή, Λευτέρη Πετρούνια σε αυτή της την απόφασή. Για τη διαφορετική αντιμετώπιση των γυναικών στον αθλητισμό αλλά και τις αλλαγές που βλέπει να συμβαίνουν, όταν οι γυναίκες τολμούν.