Σπουδαίο ντέρμπι και πρόκριση για τη Βουλιαγμένη κόντρα στον Απόλλωνα
i

Βουλιαγμένη πόλο/©intime

Σπουδαίο ντέρμπι και πρόκριση για τη Βουλιαγμένη κόντρα στον Απόλλωνα

Sportal newsroom 22:38 - 11.01.2023

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 18-16 του Απόλλωνα Σμύρνης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου πόλο ανδρών.

Η Βουλιαγμένη έκλεισε θέση στα προημιτελικά του κυπέλλου πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 18-16 του Απόλλωνα Σμύρνης και «σφράγισε» το εισιτήριο για την οκτάδα.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη μπήκε δυνατά στο ματς. Με αιχμές τους Μπογκντάνοβιτς και Σολανάκη κατάφερε να κάνει την πρώτη ανατροπή και να προηγηθεί με 7-5 και 9-7 στα μισά της δεύτερης περιόδου.

Στη συνέχεια η ομάδα του Λαιμού ανέκτησε το προβάδισμα, οι παίκτες του Απόλλωνα ισοφάριζαν μέχρι το 15-15, αλλά σε κρίσιμες φάσεις στο φινάλε οι γηπεδούχοι του Βλάντιμιρ Βουγασίνβιτς ήταν πιο αποτελεσματικοί, έβγαλαν και δυο σημαντικές άμυνες και έφτασαν στο τελικό 18-16. Κορυφαίοι της ομάδας του Βουγιασίνοβιτς οι Καλογερόπουλος, Τρούλος, Παπασηφάκης, Αλμύρας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 18-16 

Οκτάλεπτα: 5-7, 4-2, 6-4, 3-3. 

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 3, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 3, Γούνχεντ 2, Αλαφραγκής 1, Κωνσταντόπουλος, Κουρούβανης Ν. 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας 3, Γιαννάτος. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.