Φινάλε με ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης
i

© Intime

Φινάλε με ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 12-11 από την Μπαρτσελόνα στον τελευταίου του αγώνα στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών.

Την τέταρτη θέση του πρώτου προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο ανδρών κατέλαβε ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη ηττήθηκε με 12-11 από την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τις με μία νίκη και τρεις ήττες.

Το έργο του Απόλλωνα ήταν εξαρχής δύσκολο στον όμιλο, που φιλοξενήθηκε στο Αννόβερο. Θυμίζουμε ότι την πρόκριση στη φάση των «16» πήραν μόνο οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο. Από τον όμιλο του Απόλλωνα, ο Ερυθρός Αστέρας θα συμμετάσχει στη φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ματς του Απόλλωνα με την Μπαρτσελόνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού οι Σέρβοι είχαν ήδη πάρει την πρόκριση. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο οκτάλεπτο αλλά κατάφερε να φέρει το ματς σε ισορροπία.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με 12-10 με τον Μπερτράν στην κόντρα. Ο Μπογκντάνοβιτς του Απόλλωνα διαμόρφωσε το τελικό 12-11 με γκολ στην αντεπίθεση, 21 δεύτερα πριν το τέλος.

Η περιπέτεια του Απόλλωνα στο φετινό Champions League ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, το ευρωπαϊκό ταξίδι της «ελαφράς ταξιαρχίας» θα συνεχιστεί στο Euro Cup. Η κλήρωση της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Για τον Απόλλωνα τέσσερα γκολ σημείωσε ο Μπογκντάνοβιτς. Από τρία τέρματα πέτυχαν οι Αλαμάνος και Τρούλος.

Απίστευτο: Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έδειξε κίτρινη κάρτα σε παίκτη και εκείνος απάντησε με την κάρτα αντιστροφής σειράς του Uno! (vid)
REST OF THE WORLD

12:44 - 10.09.2023

Απίστευτο: Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έδειξε κίτρινη κάρτα σε παίκτη και εκείνος απάντησε με την κάρτα αντιστροφής σειράς του Uno! (vid)

Ένα σπάνιο και ξεκαρδιστικό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε φιλικό αγώνα που διαιτήτευσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όταν ένας ποδοσφαιριστής απάντησε στην κίτρινη κάρτα που δέχθηκε από τον πρώην αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, με την κάρτα αλλαγής σειράς του γνωστού παιχνιδιού Uno.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 12-11

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-4, 4-3, 2-3

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Γιορέτ, Βέικ 1, Λινάρες Τόρας Π. 2, Βαλς 1, Πρατ Εστέμπα 1, Ραμάν Σεσέν 1, Μπέρτραν Ποντ 4, Βιγιαμαγόρ, Αντράντε Ματαμόρος, Γκόμα Εσφορζάντο 2, Αλέγκρε, Νταούρα, Λινάρες Τόρας Μ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Τσαχειλίδης, Τόττης, Καβουσανός.