Δύο στα δύο η Βουλιαγμένη και ένα βήμα μακριά από την πρόκριση
i

© Intime

Δύο στα δύο η Βουλιαγμένη και ένα βήμα μακριά από την πρόκριση

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 14-12 της Πριμόριε Ριέκα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του και είναι κοντά στην πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League πόλο ανδρών.

Πιο κοντά στην πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League πόλο ανδρών είναι η Βουλιαγμένη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επιβλήθηκε με 14-12 της Πριμόριε Ριέκα και έκανε το δύο στα δύο στον τρίτο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης στην Οραντέα της Ρουμανίας. Η Βουλιαγμένη δείχνει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η περσινή της πορεία που έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση του Final 8 στο Βελιγράδι.

Αν η Ορτίτζια νικήσει την οικοδέσποινα του ομίλου, τότε ο αγώνας της ομάδας του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς με την Οραντέα θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού η Βουλιαγμένη θα έχει προκριθεί. Εφόσον η ομάδα των νοτίων προαστίων πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16», τότε θα μπει στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους την Μπαρτσελονέτα, τη Μαρσέιγ και τη Σπαντάου.

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την αναμέτρηση κόντρα στην Πριμόριε και προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 8-4 στο δεύτερο Το σκηνικό, όμως, άλλαξε στο τρίτο οκτάλεπτο όταν οι Κροάτες κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά.

Με γκολ του Σπάχιτς η Βουλιαγμένη προηγήθηκε και με double score (10-5) στο τρίτο λεπτό της τρίτης περιόδου. Όμως κάπου εκεί επήλθε χαλάρωση με αποτέλεσμα η Ριέκα να μειώσει σε 10-9. Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με γκολ του Αριστείδη Χαλυβόπουλου (κορυφαίου παίκτη της Βουλιαγμένης με 4 γκολ) στα 32 δευτερόλεπτα. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης έγινε μάχη, αλλά ουδέποτε η Πριμόριε κατάφερε να ισοφαρίσει.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ στο Sportal: «Κανείς δεν μας πίστεψε, αλλά δεν μας νοιάζει»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:22 - 09.09.2023

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ στο Sportal: «Κανείς δεν μας πίστεψε, αλλά δεν μας νοιάζει»

Η Σερβία έγραψε ιστορία, έφτασε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Φίλιπ Πετρούσεφ εξηγεί στο Sportal ποιο είναι το στοιχείο που κάνει ξεχωριστή τη φετινή προσπάθεια για την ομάδα του.

ΠΡΙΜΟΡΓΙΕ ΡΙΕΚΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-14

Οκτάλεπτα: 1-5, 3-3, 5-3, 3-3.

ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ: Κούμπρανιτς, Λούκα Μπάμπιτς 1, Κάντιβετς 1, Ντόνικτς, Μπρούμπνιακ 4, Μπργκούλιαν 2, Κούμπρανιτς, Κάρλο Μπάμπιτς, Μπούρμπουραν 1, Τε Ρίελ 1, Κρίπα 1, Πάπαριτς 1, Τζούριτς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 4, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 2, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης.