Με φοβερή άμυνα η Βουλιαγμένη «υπέταξε» τη Μεντιτεράνι
i

© Intime

Με φοβερή άμυνα η Βουλιαγμένη «υπέταξε» τη Μεντιτεράνι

Sportal newsroom 20:23 - 07.10.2023

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 14-9 της Μεντιτεράνι στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Champions League πόλο γυναικών.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε η Βουλιαγμένη στον τέταρτο όμιλο του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επιβλήθηκε με 14-9 της Μεντιτεράνι δείχνοντας τις προθέσεις της για τη φετινή σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο πόλο γυναικών.

Η Βουλιαγμένη ήταν εντυπωσιακή, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ισπανική ομάδα έμεινε δύο οκτάλεπτα χωρίς να σημειώσει γκολ.

Η Μεντιτεράνι προηγήθηκε με 3-4 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Αυτό ήταν και το τελευταίο προβάδισμα για τη φιλοξενούμενη ομάδα που δέχθηκε σερί 8-0 με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στα επτά τέρματα για το 11-4 προτού η Πρατς μειώσει.

Το επόμενο ματς της Βουλιαγμένης στον τέταρτο όμιλο είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο Πειραιά. Για την ομάδα των νοτίων προαστίων τέσσερα γκολ σημείωσε η Ελληνιάδη που ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα.

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

15:30 - 07.10.2023

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Οι άρτιοι υπολογισμοί του Ουόκαπ, η σταθερά του Μιλουτίνοφ, μαζί με τις επιδόσεις του Πίτερς κάνουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός, προσπαθεί να βρει τη λύση μιας εξίσωσης με αρκετούς αγνώστους και η «μονομαχία» των δύο αν και μόλις έχει ξεκινήσει, αλλά θα συνεχιστεί μέχρι... τελικής πτώσης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (ΙΣΠΑΝΙΑ) 14-9

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-0, 3-0, 3-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 3, Ριντζ 2, Σλίκινγκ, Μαρία Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Τζούστρα 1, Αγγελίδη 1, Διαμαντοπούλου.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Μαριάν Ντίαζ): Χιμένεθ Πέρεζ, Βαν Ντερ Βέιντεν 1, Μάρτιν Μορόν, Μάρκος Ριβέρο, Τεμπράνο Χάμπο, Μορένο Πέρεζ 2, Εσπάρ 1, Πρατς Ροντρίγκεζ 3, Βιλαντότ, Πιτάρτς 1, Μούκσι, Πεναλβέρ Γκρανέρο 1, Ντίαζ Ντίαζ.

Διαιτητές: Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία), Βαν ντερ Μπεργκ (Ολλανδία)