Δρομέας ολοκλήρωσε τον μαραθώνιο αλλά οι εξαρτήσεις του «έκοψαν» τον δρόμο

Δρομέας ολοκλήρωσε τον μαραθώνιο αλλά οι εξαρτήσεις του «έκοψαν» τον δρόμο

Sportal newsroom 09:04 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 19.01.2024

Ο Κινέζος Uncle Chen, έτρεξε σε έναν μαραθώνιο, ολοκλήρωσε την κούρσα, όμως αποκλείστηκε καθώς τον έπιασαν να καπνίζει ενώ έτρεχε.

Αυτά που κάνει ο Uncle Chen κανένας άλλος αθλητής δεν τα κάνει. Ο 52χρονος Κινέζος μαραθωνοδρόμος γνωστός για την αγάπη του για το κάπνισμα αποκλείστηκε παρά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Ο Uncle Chen, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Smoking Brother», συμμετείχε στον Μαραθώνιο Xiamen, ο οποίος έλαβε χώρα πριν από περίπου ένα μήνα. Έτρεξε 26,2 χιλιόμετρα και χρειάστηκε 3 ώρες και 33 λεπτά να ολοκληρώσει την κούρσα. 

Βέβαια, παρά την προσπάθειά του ο Uncle Chen αποκλείστηκε από τον αγώνα διότι οι κάμερες τον «τσάκωσαν» να καπνίζει κατά τη διάρκεια της κούρσας. 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν κανόνες που να απαγορεύουν στους μαραθωνοδρόμους το κάπνισμα. Η εικόνα του κ. Τσεν να καπνίζει ενώ τρέχει προκάλεσε, πάντως, ποικίλες αντιδράσεις στο κινεζικό κοινό, με ορισμένους να σχολιάζουν ότι προβάλλει ένα «λάθος πρότυπο» και ότι λυπούνται όσους έτρεχαν γύρω του, ενώ άλλοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις ιδιαίτερες ικανότητες του δρομέα.

Tags: