Δύο 17χρονοι έπεσαν με το αυτοκίνητο πάνω σε ποδηλάτη και τον σκότωσαν ακαριαία – Σκληρές εικόνες (vid)

Δύο 17χρονοι έπεσαν με το αυτοκίνητο πάνω σε ποδηλάτη και τον σκότωσαν ακαριαία – Σκληρές εικόνες (vid)

Sportal newsroom 10:47 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 18.09.2023

Ενα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη στο Λας Βέγκας, καθώς δύο 17χρονοι έπεσαν με το αυτοκίνητο πάνω σε ποδηλάτη και τον σκότωσαν ακαριαία. Ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Κοντά στο West Centennial Parkway στο Λας Βέγκας συνέβη ένα σοκαριστικό δυστύχημα. Συγκεκριμένα δύο έφηβοι έπεσαν σκόπιμα πάνω σε έναν ποδηλάτη με το αυτοκίνητό τους, ο οποίος πέθανε ακαριαία. Στο παρακάτω βίντεο ακούγεται ο 17χρονος οδηγός που σχεδιάζει να χτυπήσει τον ποδηλάτη ενώ ο φίλος του γελούσε και κατέγραφε με το κινητό του μέσα από το όχημα.

Τα δύο αγόρια ακούγονται να λένε στο βίντεο: «Έτοιμος;» και «ναι, χτύπα τον από πίσω», γελώντας πριν βάλουν τέλος στη ζωή του Άντρεας Προμπστ, ενός 64χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που οδηγούσε ήρεμα το ποδήλατό του σε ποδηλατόδρομο. Ο Προμπστ, ο οποίος χτυπήθηκε από πίσω από το αυτοκίνητο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου μόνο ο θάνατός του διαπιστώθηκε.

Ο σχολιαστής του Fox News, Γκρεγκ Γκάτφελντ, περιέγραψε τη σκόπιμη επίθεση του Άντρεας Προμπστ, ως «δημόσια εκτέλεση». Το βίντεο της επίθεσης που κατέγραψαν οι νεαροί έχει χρησιμεύσει ως αποδεικτικό στοιχείο για τη σύλληψή τους.

Το βίντεο του θανάτου του Άντρεας Προμπστ, μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς, διάσημος για τη δουλειά του σε ταινίες όπως Once Upon a Time in America, Casino, Vampires, Ghosts of the Past, Videodrome, Salvador ή Contact.

«Έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και δολοφόνησαν έναν αθώο για γέλια. Πότε θα τελειώσει; Και το πιο σημαντικό, πώς θα τελειώσει;» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Γουντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το «Las Vegas Review-Journal» αναφέρει ότι το θανατηφόρο χτύπημα του Andreas Probst συνέβη στις 14 Αυγούστου, αλλά το βίντεο που χρησιμεύει ως απόδειξη κυκλοφόρησε πρόσφατα στα social media. H Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 17χρονου οδηγού που χτύπησε επίτηδες τον ποδηλάτη και τον σκότωσε, ενώ δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του επιβάτη που κινηματογράφησε το θανατηφόρο τροχαίο και προφανώς ενθάρρυνε τον οδηγό να συνεχίσει.

Tags: