Φετινό ρεκόρ για τον Καραλή

Εμμανουήλ Καραλής

i

© Intime

Φετινό ρεκόρ για τον Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής σημείωσε 5,72 μέτρα στο μίτινγκ στο Κλερμόν Φεράν στη Γαλλία.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινκκ του Κλερμόν Φεράν στη Γαλλία. Ο Έλληνας αθλητής σημείωσε 5,72 μέτρα στον αγώνα All Star Perche που διοργανώνει ο Ρενό Λαβιλενί.

Η επίδοση αυτή είναι φετινό ρεκόρ για τον Εμμανουήλ Καραλή, που βελτίωσε το 5,70 που είχε σημειώσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5,52 μέτρα που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας αθλητής πέρασε με την τρίτη τα 5,72 μέτρα επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 5,72 μέτρα αλλά ο Καραλής είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Ο Έλληνας αθλητής, που πέρσι είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μετράει αντίστροφα για το παγκόσμιο της Γλασκόβης. Ο Καραλής θα δώσει έναν ακόμη αγώνα στη Γαλλία, στην πόλη Ρουέν το Σάββατο.

«Μου πάει αυτό το στάδιο (σ.σ ΣΕΦ). Σήμερα ήταν πάρα πολύ καλά. Αυτή τη φορά ευχαριστήθηκα τον αγώνα. Είχα ένα άλμα στα 5.90 που ήταν καλό. Το να βλέπω τα 5.90 και να επιχειρώ να το περάσω είναι καλό για τους επόμενους αγώνες.

Είμαι καλά. Τώρα χρειάζομαι ξεκούραση, γιατί ο αγώνας κράτησε πέντε ώρες. Η ατμόσφαιρα ήταν και πάλι πολύ ωραία. Έχουμε καταφέρει μια ομάδα αθλητών να έρχεται ο κόσμος να μας παρακολουθήσει. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Ελπίζουμε να συνεχίζει να έρχεται για να μας βοηθά να πετυχαίνουμε καλύτερες επιδόσεις», είχε δηλώσει ο Εμμανουήλ Καραλής μετά το τέλος του αγώνα του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.