Παροξυσμός: Το σοκαριστικό ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι φίλαθλοι που θα δουν το φιλικό Ναδάλ-Αλκαράθ για πριβέ μαθήματα

Παροξυσμός: Το σοκαριστικό ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι φίλαθλοι που θα δουν το φιλικό Ναδάλ-Αλκαράθ για πριβέ μαθήματα

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Κάρλος Αλκαράθ θα δώσουν φιλικό αγώνα και ορισμένοι τυχεροί και... πλούσιοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πριβέ μαθήματα από τους Ισπανούς τενίστες.

Για... λίγους και εκλεκτούς θα είναι ένα πριβέ μάθημα τένις από τον Ράφα Ναδάλ και τον Κάρλος Αλκαράθ. Οι δύο Ισπανοί τενίστες βρίσκονται στο Λας Βέγκας, όπου θα δώσουν φιλικό αγώνα επίδειξης.

Η σπουδαία αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Netflix. Πρόκειται για έναν αγώνα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού αφού τα εισιτήρια έχουν πωληθεί εδώ και πολύ καιρό.

Στο πακέτο προβλέπεται και ιδιαίτερο μάθημα τένις με τους δύο σπουδαίους αθλητές. Σύμφωνα με τη λίστα που έχει δημοσιευθεί, το πριβέ μάθημα με τον Ναδάλ και τον Αλκαράθ, κοστίζει 150 χιλιάδες δολάρια.

Το ειδικό αυτό πακέτο έχει εξαντληθεί. Ωστόσο υπάρχει πρόβλεψη για ομαδική προπόνηση όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να πληρώσει από 50 χιλιάδες δολάρια. Στα ομαδικά πακέτα υπάρχει και η επιλογή του Τέιλορ Φριτζ με τον Φράνσις Τιάφο που κοστίζει 25 χιλιάδες δολάρια το άτομο.

Φυσικά υπάρχουν και επιλογές για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν ένα υψηλό ποσό. Μία ομαδική προπόνηση με τον Τζον Ίσνερ και τον Σαμ Κουέρι κοστίζει δύο χιλιάδες δολάρια ανά άτομο. Το πακέτο με τους αδερφούς Μπράιαν (Μάικ και Μπομπ) κοστίζει χίλια δολάρια ανά άτομο.

Ο Πάτρικ Μουράτογλου, σπουδαίος Γάλλος προπονητής του τένις αστειεύτηκε στα social media για το υψηλό κόστος της προπόνησης με τους δύο αστέρες της ρακέτας. «Είναι πιο ακριβό από την προπόνηση μαζί μου», έγραψε ο πρώην προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς που τώρα προπονεί τον Χόλγκερ Ρούνε.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η μετάδοση στα ισπανικά θα πραγματοποιηθεί από δύο σπουδαίους πρώην τενίστες τον Νταβίντ Φερέρ και τον Φελιθιάνο Λόπεθ. Από την αγγλική πλευρά θα είναι μεταξύ άλλων οι Αντρέ Αγκάσι και Άντι Ρόντικ.