Ξέσπασμα της Σάκκαρη με σχόλιό της σε δημοσίευμα: «Το σκεφτήκατε πολύ; Είστε για γέλια!»

Ξέσπασμα της Σάκκαρη με σχόλιό της σε δημοσίευμα: «Το σκεφτήκατε πολύ; Είστε για γέλια!»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:36 - 19.02.2024

Μία ανάρτηση στο Twitter ήταν αρκετή για να προκαλέσει την οργή της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία τα «έχωσε» στη σελίδα που την έκανε.

Την οργή της Μαρίας Σάκαρη προκάλεσε μία σελίδα στο Twitter, με αποτέλεσμα η ίδια να ξεσπάσει μέσω σχόλιου που έκανε στην ανάρτησή. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Μία σελίδα στο Twitter ανέφερε σε ποστάρισμά της ένα αρνητικό ρεκόρ, το οποίο αφορούσε τη δημοφιλή τενίστρια και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή αναφερόταν ότι:

© PS Twitter

«Ιστορικό χαμηλό για την Ελλάδα στις κατατάξεις ανδρών και γυναικών τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη βγήκαν εκτός πρώτης δεκάδας, καταλαμβάνοντας την 11η θέση σε ATP Rankings και WTA Rankings αντίστοιχα από σήμερα».  

Η 28χρονη, λοιπόν, δεν το άφησε αναπάντητο αυτό και με ένα οργισμένο σχόλιο στο εν λόγω ποστ, τα «έχωσε» σε εκείνους που το ανέβασαν. «Το σκεφτήκατε πολύ αυτό πριν το γράψετε; Για αυτό το τένις δεν θα πάει μπροστά στη χώρα μας. Είστε για γέλια!», ανέφερε η Σάκκαρη συγκεκριμένα στην απάντησή της.

Για την ιστορία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταλαμβάνει την 11η θέση στο ATP Rankings, έχοντας 2,990 official points, ενώ η Μαρία Σάκκαρη καταλαμβάνει την ίδια θέση στο WTP με 3455 πόντους. 

Tags: