Μία ομάδα - οικογένεια: Το βίντεο από την προετοιμασία της Εθνικής πόλο που δείχνει το «μυστικό» της πορεία της
i

© Intime

Μία ομάδα - οικογένεια: Το βίντεο από την προετοιμασία της Εθνικής πόλο που δείχνει το «μυστικό» της πορεία της

Ο επίσημος λογαριασμός των Εθνικών ομάδων πόλο στο instagram δημοσίευσε βίντεο από την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας εν όψει παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Την καλύτερη πορεία της ιστορίας της έκανε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών. Η «γαλανόλευκη» έφτασε μέχρι τον τελικό όπου και ηττήθηκε από την Ουγγαρία στα πέναλτι.

Η Εθνική πόλο ανδρών, εκτός από το ασημένιο μετάλλιο, κέρδισε και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο instagram ο επίσημος λογαριασμός των Εθνικών πόλο, αποκαλύπτεται το «μυστικό» της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου.

Πέρα από τη σκληρή προπόνηση, δεν λείπουν οι όμορφες στιγμές ανάμεσα στους διεθνείς πολίστες. Μία ομάδα που δείχνει ότι είναι «οικογένεια» εντός και εκτός πισίνας.

«Πέρα από κάθε διάκριση είμαστε πάντα οικογένεια!

Πριν από τα φώτα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Φουκουόκα, υπήρξε μια πραγματικά σκληρή προετοιμασία στην Ελλάδα με τους αθλητές να μην βρίσκουν λεπτό ξεκούρασης.

Παρά την πίεση και την κούραση οι ευχάριστες στιγμές και το ευδιάθετο κλίμα δεν χάθηκαν ποτέ!», αναφέρει η λεζάντα του σχετικού βίντεο.

«Ο τρόπος που χάθηκε αυτή η κορυφή μας ενόχλησε. Μας άφησε μία πικρία. Βλέποντας αυτή την υποδοχή από δικούς μας ανθρώπους και απλούς φίλαθλους, καταλάβαμε πως πετύχαμε κάτι σημαντικό στη Φουκουόκα. Ένιωσα πως έπρεπε να βγω μπροστά για να απαλύνω τις ευθύνες για τους παίκτες, για αυτό ζήτησα συγγνώμη από τα παιδιά και τον κόσμο για την επίμαχη φάση», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος κατά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας πόλο στην Ελλάδα.