«Πλήρωσε» το δεύτερο οκτάλεπτο η Γλυφάδα
i

© Intime

«Πλήρωσε» το δεύτερο οκτάλεπτο η Γλυφάδα

Η Γλυφάδα ηττήθηκε με 17-14 από τη Λιλ στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του Euro Cup πόλο γυναικών.

Πρεμιέρα με ήττα για τη Γλυφάδα στον πρώτο όμιλο του Euro Cup πόλο γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων υποτάχθηκε (17-14) από τη Λιλ σε αγώνα που έγινε στο κολυμβητήριο της σχολής Ευελπίδων.

Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο οκτάλεπτο. Η Γλυφάδα είχε απάντηση σε κάθε προβάδισμα της γαλλικής ομάδας και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε στο 4-4 μετά γκολ της Κουρέτα 9 δεύτερα πριν το τέλος. Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ελληνική ομάδα.

Η Λιλ πέτυχε πέντε γκολ τη στιγμή που η Γλυφάδα έμεινε «άσφαιρη» για το 4-9 της δεύτερης περιόδου με την ΜακΝτόουαλ. Η Φουντωτού έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί της Γλυφάδας στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου αλλά ήταν πια αργά.

Η ελληνική ομάδα μείωσε (11-13) με την Ο' Ρέιλι πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος. Η Λιλ με τέρμα της Βερνού προσπέρασε με 12-17 εξασφαλίζοντας τη νίκη της γαλλικής ομάδας. Η Μουστακαρία με πέναλτι και η Φουντωτού στην παίκτρια παραπάνω διαμόρφωσαν το 14-17 που ήταν και το τελικό σκορ.

Την δεύτερη αγωνιστική η Γλυφάδα υποδέχεται την Ντε Ζάαν. Η Μόργκαν ΜακΝτάουαλ ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με πέντε τέρματα. Για την ελληνική ομάδα η Φουντωτού και η Ο' Ρέιλι πέτυχαν από τρία γκολ.

O Άλεκ Πίτερς είναι ο πρώτος ΜVP της EuroLeague - Το double double στο ΟΑΚΑ του έδωσε τη διάκριση (vid)
EUROLEAGUE

14:11 - 07.10.2023

O Άλεκ Πίτερς είναι ο πρώτος ΜVP της EuroLeague - Το double double στο ΟΑΚΑ του έδωσε τη διάκριση (vid)

H κανονική διάρκεια της περασμένης σεζόν στην EuroLeague ολοκληρώθηκε με τον Σάσα Βεζένκοφ ως MVP και τώρα, μετά την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν, ο Άλεκ Πίτερς διατήρησε το «ερυθρόλευκο» χρώμα στο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη - Είχε 17 πόντους και 10 ριμπάουντ στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΛΙΛ (ΓΑΛΛΙΑ) 14-17

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 0-5, 6-4, 4-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 2, Μουστακαρία 2, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι 2, Ο’Ράιλι 3, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα 1, Τσιάρα.

ΛΙΛ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Ρικρόλ, Ουσάς, Φρι, Κλάπερτον 1, Χάρντι 1, Ε.Βερνό 3, Κορντοσκάϊα 3, Μποβαλί 1, Ντι Φράγια, Μπαρίγκο Ρομέρο 3, Ρουσσάκη, Μακ Ντόβαλ 5, Λεφέβρ.