Δευτεραθλήτρια Ευρώπης η Ευαγγελία Αναστασιάδου
i

© Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία

Δευτεραθλήτρια Ευρώπης η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Πηνελόπη Παπαδήμου 12:09 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 28.05.2023

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών κατέκτησε η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στην πόλη Μπρεντ της Σλοβενίας. Η Ελληνίδα αθλήτρια, με καταγωγή από την Καστοριά έκανε πολύ σπουδαίο αγώνα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Η Αναστασιάδου έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο αγώνα έχοντας το προβάδισμα στα τρία πρώτα περάσματα του αγώνα. Η Ελληνίδα κωπηλάτισσα, θυμίζουμε ότι είχε περάσει απευθείας στον τελικό αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση του προκριματικού του αγωνίσματος.

Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

17:26 - 27.05.2023

Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Τα ελληνικά πληρώματα πανηγυρίζουν την κατάκτηση δυο μεταλλίων ενός ασημένιο κι ενός χάλκινου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται στο Μπλεντ της Σλοβενίας.

Το μετάλλιο της Αναστασιάδου είναι το τρίτο για την Ελλάδα στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Προηγήθηκαν το ασημένιο των Φίτσιου - Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και το χάλκινο των Παπακωνσταντίνου - Γκαϊδατζή στο ίδιο αγώνισμα στους άνδρες.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιονέλα Κόζμιουκ από τη Ρουμανία με χρόνο 7:32.43. Η κωπηλάτισσα από τη Ρουμανία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και πέρσι ενώ είναι και πρωταθλήτρια κόσμου στο αγώνισμα.

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου τερμάτισε σε 7:35.14. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κριστίνα Νεουχόρτοβα από την Τσεχία με χρόνο 7:40.29