Κωνσταντινίδου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Κωνσταντινίδου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Για γλυκόπικρη γεύση που έμεινε στην Εθνική ομάδας βόλεϊ γυναικών έκανε λόγο η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου μετά τον αποκλεισμό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εκτός της νοκ άουτ φάσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών έμεινε η Εθνική Ελλάδας. Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Τουρκία στον τελευταίο της αγώνα στον τρίτο όμιλο και με απολογισμό μία νίκη και τέσσερις ήττες αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η πασαδόρος της Εθνικής ομάδας, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου σημείωσε ότι η ίδια και οι συμπαίκτριές της αδίκησαν τον εαυτό τους στη διοργάνωση. Η παίκτρια της ΑΕΚ, στην πρώτη της παρουσία σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δήλωσε αισιόδοξη για την επόμενη μέρα της Εθνικής.

«Αρχικά θέλω να πω πως τέτοια ματς όπως το σημερινό είναι όνειρο για εμάς τις αθλήτριες καθώς βρισκόμαστε αντίπαλες με αθλήτριες τοπ επιπέδου, Αν αυτά τα σετ τα παίζαμε στα προηγούμενα ματς ίσως είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο», είπε αρχικά η πασαδόρος της Εθνικής.

«Δεν θέλω να λέω ότι είμαστε μία νεανική ομάδα και τα σχετικά. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Έχουμε κάποιες έμπειρες αθλήτριες, όπως για παράδειγμα εγώ, που θα μπορούσαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον αυτό το ταξίδι έκλεισε με ωραίο τρόπο», απάντησε η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου στο γιατί η Εθνική δεν είχε από την αρχή ανάλογη εικόνα.

Όσον αφορά τη συνέχεια, η Ελληνίδα πασαδόρος εμφανίστηκε σίγουρη πως θα είναι ακόμη καλύτερη.

«Σήμερα δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και θεωρώ ότι υπάρχει και συνέχεια. Είμαι αισιόδοξη για την επόμενη μέρα. Το σημερινό παιχνίδι το ευχαριστήθηκα, αλλά και αυτό με τη Σουηδία που νικήσαμε αλλά και με το Αζερμπαϊτζάν Αυτό που κυριαρχεί πραγματικά σαν συναίσθημα είναι η χαρμολύπη γιατί μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω», επεσήμανε η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.