Γαρδίκας: «Είμαστε διψασμένοι να πετύχουμε»

Νίκος Γαρδίκας

i

© Intime

Γαρδίκας: «Είμαστε διψασμένοι να πετύχουμε»

Sportal newsroom 22:51 - 20.03.2023

Στη δίψα που έχουν οι παίκτες του Απόλλωνα για διάκριση στάθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Γαρδίκας.

Έτοιμος για μία μεγάλη ανατροπή είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη υποδέχεται την Τενερίφη στη ρεβάνς του 11-10 της ήττας της στην Ισπανία για τα ημιτελικά του Challenger Cup.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο Νίκος Γαρδίκας επεσήμανε ότι οι παίκτες του Απόλλωνα είναι διψασμένοι να πετύχουν. Παράλληλα, τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου.

«Σίγουρα η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Είδαμε ότι και με τη Γαλατασαράι μας έδωσε πάρα πολλή ώθηση. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ. Τώρα το τι χρειάζεται το παιχνίδι; Σίγουρα μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Τα 11 γκολ που φάγαμε στο πρώτο ματς σίγουρα ήταν πολλά. Πιστεύω εδώ πέρα μέσα για να κερδίσουμε θα πρέπει καταρχάς να παίξουμε άμυνα και σιγά σιγά να χτίσουμε το παιχνίδι για να πάρουμε τη διαφορά που θέλουμε.

Αναμένεται ένας πολύ δύσκολος αγώνας, έτσι πιστεύω. Η Τενερίφη είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι το ένα γκολ καλύπτεται, είναι στις δυνατότητες της ομάδας μας ώστε να πάρουμε τη νίκη με δύο γκολ και πάνω και να περάσουμε στον Τελικό. Όλη η ομάδα είναι απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε», είπε αρχικά ο Νίκος Γαρδίκας.

«Είναι εξίσου ιστορική και για τον Απόλλωνα και για εμάς. Με εξαίρεση δύο παιδιά, δεν έχουμε εμπειρία σε ευρωπαϊκούς τελικούς ή Final 4, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας. Και για τον Σύλλογο και για εμάς. Θεωρώ ότι όλοι είμαστε απόλυτα διψασμένοι και θα το δείξουμε στο νερό», τόνισε ο Έλληνας πολίστας για την ευκαιρία που έχει ο σύλλογος.