Γενηδουνιάς: «Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ακόμα πιο περήφανους»

Γενηδουνιάς: «Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ακόμα πιο περήφανους»

Sportal newsroom 17:50 - 30.07.2023

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς έστειλε μήνυμα... επιστροφής μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών έγραψε ιστορία στη Φουκουόκα. Η «γαλανόλευκη» κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά την ήττα της με 15-14 από την Ουγγαρία στα πέναλτι.

Η «γαλανόλευκη» πήγε στη Φουκουόκα με υψηλούς στόχους και έφυγε από την ιαπωνική πόλη έχοντας πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει, με την πρόκρισή της στον τελικό, την παρουσία της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Ο πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης» και 5ος συνολικά στη διοργάνωση με 18 γκολ μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media έστειλε μήνυμα... επιστροφής, γράφοντας, μεταξύ άλλων, «We’ll be back!!!».

«Μπορώ να γράψω τόσα πολλά, αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Οφείλουμε στους εαυτούς μας να ξανά φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να τελειώσουμε τη δουλειά. We’ll be back!!! 

ΥΓ. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια πολλών Ελλήνων. Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ακόμα πιο υπερήφανους», ήταν το μήνυμα του Ντίνου Γενηδούνια.