Πολύτιμη ισοπαλία για τη Βουλιαγμένη στο Σπλιτ

Βουλιαγμένη πόλο ανδρών

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Πολύτιμη ισοπαλία για τη Βουλιαγμένη στο Σπλιτ

Sportal newsroom 22:52 - 22.03.2023

Η Βουλιαγμένη αναδείχθηκε ισόπαλη (10-10) με τη Γιαντράν στο Σπλιτ για τη δέκατη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών.

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την πρόκριση στο final-8 του Champions League πόλο ανδρών πήρε η Βουλιαγμένη. Η ομάδα των νοτίων αναδείχθηκε ισόπαλη (10-10) με τη Γιαντράν στο Σπλιτ για τη δέκατη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η Βουλιαγμένη, που προερχόταν από μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη, Τρία δεύτερα πριν τη λήξη του αγώνα ο Στάθης Καλογερόπουλος έχασε την ευκαιρία να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Η Βουλιαγμένη είναι στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου με 14 βαθμούς. Ακολουθεί η Γιαντράν με 11.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των νοτίων προαστίων θα υποδεχθεί την Προ Ρέκο, που είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου. Η ομάδα του Σπλιτ θα αγωνιστεί απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 5-6 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου. Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με 8-7 με τον Μάριο Καπότση να ισοφαρίζει τέσσερα περίπου λεπτά πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Η Γιαντράν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων λίγο πριν το τέλος αλλά ο Καλογερόπουλος και ο Τρούλος διαμόρφωσαν το 10-10, που ήταν το τελικό σκορ.

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-10

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-5, 4-2, 1-2

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ (Τζούρο Μαρέλγια): Μάρτσελιτς, Μπούριτς, Μάρινιτς Κράγκιτς 4, Τσάγαλι 1, Μπούτιτς 1, Πέικοβιτς, Μπούκιτς 2, Ζόβιτς, Τομάσοβιτς, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ντούζεβιτς 1, Άνιτς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2,, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 2, Αλμύρας, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.