Γιώργος Μίνος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό, την Ολυμπιακάρα βασικά»

Γιώργος Μίνος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό, την Ολυμπιακάρα βασικά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:50 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 12.11.2023

Μετά την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος του Μαραθωνίου, ο Γιώργος Μίνος, ο οποίος ήρθε τρίτος έσπευσε να ευχαριστήσει τον σύλλογό του τον Ολυμπιακό.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 40ός Αυθεντικός Μαραθώνιος 2023, με νικητή τον Εντγουιν Κίπροπ Κίπτου από τη Κένυα με επίδοση 2:10.34. Μάλιστα η νίκη του Κίπτο συνοδεύτηκε και με ρεκόρ διαδρομής αφού 0 30χρονος τερμάτισε με χρόνο 2.10.34.

Όσο αφορά την ελληνική εκπροσώπηση, ο πρώτος αθλητής που τερμάτισε ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος που το έκανε με χρόνο 2:22.36. Στη δεύτερη θέση άφησε πίσω του τον περσινό νικητή, Χαράλαμπο Πιτσώλη, ενώ ο Γιώργος Μίνος τερμάτισε στη 3η θέση με 2:23.56. 

Μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου, ο Γιώργος Μίνος έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό, αποθεώνοντας με αυτό τον τρόπο τον σύλλογο που τον βοήθησε να κατακτήσει το μετάλλιο.     

«Είναι το τελευταίο μετάλλιο που κλείνει τη συλλογή μου σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα μετά τον Ημιμαραθώνιο, τα 10χλμ, τα 5 χλμ, 3χλμ, 3χλμ στιπλ και 1,5χλμ. Είμαι τόσο χαρούμενος που το κατάφερα φέτος. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό, την Ολυμπιακάρα βασικά, αλλά και την εταιρεία που με βοηθάει για να μπορώ να κάνω πρωταθλητισμό γιατί έκανε πολλές θυσίες για να πάρω αυτό το μετάλλιο», ανέφερε ο Έλληνας αθλητής, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

Tags: