Γκινής: «Είδα τον Τσιτσιπά με τη Σάκκαρη και πήρα έμπνευση» (vid)

Αλέξανδρος Γκινής

i

© printscreen

Γκινής: «Είδα τον Τσιτσιπά με τη Σάκκαρη και πήρα έμπνευση» (vid)

Έμπνευση χαρακτήρισε τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Αλέξανδρος Γκινής.

Ο Αλέξανδρος Γκινής έδωσε ξεχωριστή λάμψη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκι που έγινε στον Παρνασσό. Ο Έλληνας αθλητής έχει κατακτήσει δύο μετάλλια σε παγκόσμιες διοργανώσεις αλπικού σκι και ήταν καλεσμένος της ομοσπονδίας.

Ο Αλέξανδρος Γκινής έλαβε μέρος στους αγώνες ενώ συμμετείχε και σε αγώνες εκτός συναγωνισμού. Ο Έλληνας αθλητής μίλησε στην ΕΡΤ για την εμπειρία του στον Παρνασσό και τόνισε ότι θέλει να έχει παρόμοιες διακρίσεις στο μέλλον.

«Είναι ένα όνειρο, πολλά χρόνια δουλειάς. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα ότι γίνεται αυτό που προσπαθείς να κάνεις. Είναι τεράστια τιμή για εμένα να εκπροσωπώ την Ελλάδα. Το ότι ανέβασα την ελληνική σημαία στο βάθρο είναι ένα τεράστιο πράγμα», σημείωσε ο Αλέξανδρος Γκινής.

«Ελπίζω και τα επόμενα χρόνια να έχουμε παρόμοιες διακρίσεις στο μέλλον. Ελπίζω να είναι ένα μοντέλο και για άλλα σπορ που δεν έχουμε παράδοση. Ξεκίνησαν ο Τσιτσιπάς με τη Σάκκαρη στο τένις. Είδα τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη και πήρα μία έμπνευση. Είτε το σκι, είτε κάποιο άλλο σπορ, μακάρι να εμπνεύσει την επόμενη γενιά», κατέληξε ο Έλληνας αθλητής.