Γκούσιν: «Έχει καεί η μισή Ελλάδα, να κλάψω εγώ για τα 1,89μ;» (vid)
i

©Glomex

Γκούσιν: «Έχει καεί η μισή Ελλάδα, να κλάψω εγώ για τα 1,89μ;» (vid)

Sportal newsroom 15:36 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 25.08.2023

Η Τατιάνα Γκούσιν έκανε ένα σπουδαίο αγώνα στον προκριματικό του άλματος εις ύψος στη Βουδαπέστη, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε ότι αυτό δεν είναι το σημαντικότερο.

Η Τατιάνα Γκούσιν δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του ύψους γυναικών, καθώς πέρασε με την τρίτη προσπάθεια το 1.89μ. Αν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια το είχε περάσει με την πρώτη ή τη δεύτερη θα περνούσε.

Στις δηλώσεις τις μετά τον αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ η Τατιάνα Γκούσιν ξεκαθάρισε ότι μάλλον θα ήταν χαζό να κλάψει ενώ βρίσκεται στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει για άλλο ένα καλοκαίρι δεκάδες πυρκαγιές. 

Ποιος είναι ο άνθρωπος της Ομοσπονδίας που απέφυγε ο Τεντόγλου να χαιρετήσει (vid)
ΣΠΟΡ

10:02 - 25.08.2023

Ποιος είναι ο άνθρωπος της Ομοσπονδίας που απέφυγε ο Τεντόγλου να χαιρετήσει (vid)

Κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο ο Μίλτος Τεντόγλου απέφυγε να δώσει το χέρι του στον Παναγιώτη Δημάκο, τον αρχηγό αποστολής της εθνικής μας ομάδας, που μετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

«Έκανα το ίδιο λάθος που έκανα και πέρσι στο Παγκόσμιο, πέρασα το κρίσιμο ύψος με την τρίτη, οπότε δεν μαθαίνω από τα λάθη μου και έμεινα εκτός. Είναι λίγο χαζό. Αυτή τη στιγμή είμαι έτοιμη να κλάψω, αλλά εντάξει θα το αντέξω. Για Τατιάνα δεδομένα είμαι πάρα πολύ υγιής. Για κάποιον άλλο αθλητή ίσως είμαι πάρα πολύ τραυματισμένη, αλλά για τα δικά μου δεδομένα είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αγχώθηκα πάρα πολύ. Έκανε το σωστό άλμα, αλλά όχι στη σωστή προσπάθεια και αυτό με πνίγει. Πραγματικά είμαι έτοιμη να δακρύσω, αλλά δεν θα το κάνω. Είναι χαζό. Είμαι εδώ, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, θα μπορούσα λίγο καλύτερα. Είμαι εδώ κι αυτό έχει σημασία κι επίσης όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή υποφέρει, έχει καεί η μισή Ελλάδα οπότε το να κλάψω εγώ εγώ για το 1.89μ νομίζω δεν έχει σημασία. Οι άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους». 

Tags: