Έκλεισε με ήττα το φετινό EuroCup η Γλυφάδα
i

© Intime

Έκλεισε με ήττα το φετινό EuroCup η Γλυφάδα

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:36 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 23.03.2024

Η Γλυφάδα ηττήθηκε με 11-9 από την Πάντοβα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EuroCup.

Με ήττα ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του EuroCup η Γλυφάδα. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου έχασε με 11-9 από την Πάντοβα για την έκτη αγωνιστική. Η Γλυφάδα δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στον όμιλο της διοργάνωσης. Αντίθετα, η Πάντοβα με 15 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση και έκλεισε θέση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Η ιταλική ομάδα μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε 0-2 με γκολ της Σαπ και της Μεγκιάτο, δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Η Γλυφάδα μείωσε στο γκολ (1-2) με τέρμα της Ο Ρέιλι στην παίκτρια παραπάνω. Η ομάδα του Ποστερίβο έφτασε στο 1-3 με τη Μεγκιάτο αλλά οι γηπεδούχες ισοφάρισαν 3-3 στο φινάλε της πρώτης περιόδου με την Γρηγοροπούλου στην παίκτρια παραπάνω.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων μπήκε δυνατά στο δεύτερο οκτάλεπτο και προηγήθηκε 5-3 με γκολ της Φουντωτού και της Κανελλοπούλου στην παίκτρια παραπάνω. Η Πάντοβα ισοφάρισε 5-5 με τη Μίλο και τη Σαπ, 2:55 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Η Γλυφάδα προσπέρασε 6-5 με την Ο Ρέιλι αλλά η Πάντοβα ισοφάρισε πάλι (6-6) με τη Μεγκιάτο. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου πήρε και πάλι προβάδισμα για το 7-6 στο φινάλε της δεύτερης περιόδου με την Κουρέτα.

Με γκολ της Μίλο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, η Πάντοβα ισοφάρισε 7-7 πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Η Γλυφάδα προσπέρασε πάλι (8-7) με την Κουρέτα, αλλά η Κασάρα ισοφάρισε για το 8-8 της τρίτης περιόδου.

Με τέρμα της Μποτσολάν στην παίκτρια παραπάνω, η ιταλική ομάδα προσπέρασε 8-9 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. η Πάντοβα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων για το 8-10 με τη Μεγκιάτο, ενώ η διαφορά έφτασε τα τρία γκολ (8-11) με την Σαπ στην παίκτρια παραπάνω. Η Πιοβάν διαμόρφωσε το τελικό 9-11 ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα.

Για την Πάντοβα τέσσερα τέρματα πέτυχε η Μεγκιάτο, που ήταν και η πρώτη σκόρερ του αγώνα. Τρία γκολ πέτυχε η Ο Ρέιλι για τη Γλυφάδα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΠΑΝΤΟΒΑ (ΙΤΑΛΙΑ) 9-11

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-2, 1-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου 1, Σαλταμανίκα, Ο’Ράιλι 3, Φουντωτού 1, Πιοβάν 1, Κουρέτα 2, Τσιάρα.

ΠΑΝΤΟΒΑ (Στέφανο Ποστερίβο): Τεάνι, Μπασέλε, Κασάρα 1, Σάαπ 3, Κασόν, Μποζολάν 1, Μιγιό 2, Γιάκομπι, Αλ Μασρί, Μεγκιάτο 4, Σγκρο, Γκριγκολόν, Ποζάνι.