Η στιγμή που η Μιλλούση και οι κόρες της παρακολουθούν τον Πετρούνια να παίρνει το χρυσό (vid)

Η στιγμή που η Μιλλούση και οι κόρες της παρακολουθούν τον Πετρούνια να παίρνει το χρυσό (vid)

Sportal newsroom 15:17 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 26.02.2023

Η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες τους, παρακολούθησαν την «χρυσή» προσπάθεια του Έλληνα Ολυμπιονίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσθεσε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο πλούσιο παλμαρέ του. Ο Έλληνας Πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, κάνοντας επίδοση 14,966 βαθμών με επίπεδο δυσκολίας 6,3.

Μαζί με το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης εξασφάλισε και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αμβέρσας. Για να φτάσει στον τελικό και τη πρώτη θέση όμως, ο Λευτέρης Πετρούνιας, έκανε την καλύτερη επίδοση στον ημιτελικό με 14,733 βαθμούς.

Στον τελικό λοιπόν η σύζυγος του Έλληνα αθλητή, Βασιλική Μιλλούση, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο φαινόταν εκείνη μαζί με τις δύο κόρες του, να παρακολουθούν με αγωνία την προσπάθεια του Πετρούνια. Ενώ στο ίδιο βίντεο φαίνονται και οι αντιδράσεις τους, όταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης, κατέκτησε τη πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους. 

«Όταν εσύ αγωνίζεσαι εμείς αγωνιούμε, περήφανοι πάντα», έγραψε η Ελληνίδα αθλήτρια κάτω από το βίντεο. Αυτό ήταν το 15ο μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια, εκ των οποίων τα 13 είναι χρυσά και τα άλλα δύο είναι χάλκινα. Μάλιστα δύο από αυτά είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2014 και του Τόκυο το 2021.