Σακοράφα στο Sportal: «Έχουμε προβλήματα υποδομών, θέλουμε την στήριξη της Πολιτείας» (vid)

Σοφία Σακοράφα

i

© ss youtube

Σακοράφα στο Sportal: «Έχουμε προβλήματα υποδομών, θέλουμε την στήριξη της Πολιτείας» (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:50 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 21.02.2023

Η Σοφία Σακοράφα μίλησε στο Sportal για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο στίβος στην Ελλάδα.

Στις υποδομές εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στον ελληνικό στίβο σύμφωνα με την Σοφία Σακοράφα. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ μίλησε στην κάμερα του Sportal στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες και την βεβαιότητα της για τις επιτυχίες που έρχονται.

Τόνισε παράλληλα πως απαιτείται η βοήθεια της Πολιτείας για να λυθούν τα πολλά προβλήματα υποδομών.

«Νομίζω ότι καλό είναι να μην μιλάω εγώ αλλά να μιλάει η εικόνα που βλέπετε. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί όπως βλέπετε τα στάδιο αρχίζει και γεμίζει. Ο κόσμος ξαναγυρνάει στον στίβο και αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορώ να πάρω ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ», σημείωσε η Σοφία Σακοράφα.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επίπεδο των αθλητών. Παράλληλα σημείωσε ότι περιμένει από την πολιτεία να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται.

«Έρχονται επιτυχίες, έχουμε παιδιά που έχουν μέλλον, έχουμε αθλητές για τους οποίους καμαρώνουμε αυτή τη στιγμή, έχουμε και αθλητές για τους οποίους θα καμαρώσουμε στο μέλλον. Για εμάς αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και από την πλευρά της ομοσπονδίας και από τους ίδιους βεβαίως. Είναι τεράστια η προσπάθεια που κάνουν και αυτοί και οι προπονητές τους και στα σωματεία τους. Θέλω να πιστεύω ότι η πολιτεία θα σταθεί αρωγός σ' αυτήν την προσπάθεια και θα λύσει τα προβλήματα που έχει ο στίβος αυτή την στιγμή. Τα προβλήματά μας είναι πάρα πολλά και κυρίως είναι προβλήματα υποδομών», είπε στην κάμερα του Sportal η Σοφία Σακοράφα.

Tags: