Σοκ στην Αμερική: Πρώην παίκτης NFL σκότωσε τη μητέρα του!

Σοκ στην Αμερική: Πρώην παίκτης NFL σκότωσε τη μητέρα του!

Ιάσονας Τσίλης 17:21 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 12.10.2023

Ο πρώην παίκτης του NFL, Σέρτζιο Μπράουν, συνελήφθη απ' τις αρχές του Ιλινόις, με την κατηγορία της δολοφονίας της μητέρας του.

Ο Σέρτζιο Μπράουν συνελήφθη, καθώς προσπαθούσε να περάσει από το Μεξικό στην Αμερική, μέσω Σαν Ντιέγκο. Οι αρχές τον αναζητούσαν αρκετό καιρό, για τη δολοφονία της μητέρας του.

«Η Μονάδα Διαχείρισης Απειλών του Αστυνομικού Τμήματος του Σαν Ντιέγκο μαζί με άλλες τοπικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες συνέλαβαν τον κ. Μπράουν μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για φόνο πρώτου βαθμού στο θάνατο της μητέρας του Μιρτλ Μπράουν. Επί του παρόντος, ο κ. Μπράουν περιμένει την έκδοσή του στο Μέιγουντ του Ιλινόις για να αντιμετωπίσει κατηγορίες», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αρχές.

Ο ίδιος, ήταν αγνοούμενος από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν είχε εντοπιστεί το άψυχο σώμα της μητέρας του, αρκετά κοντά στο σπίτι τους, με την αιτία θανάτου να είναι ένα τραύμα που προκλήθηκε από επίθεση, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Το αστυνομικό τμήμα του Μέιγουντ, εξήγησε πως άρχισε η έρευνα για πρώην παίκτη του NFL

«Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, όταν τα μέλη της οικογένειας και οι αρχές δεν μπορούσαν να εντοπίσουν την κυρία Μιρτλ Μπράουν ή τον Σέρτζιο Μπράουν για 48 ώρες και οι δύο θεωρήθηκαν αγνοούμενοι. Μετά από μια σύντομη έρευνα στην κατοικία που μοιράζονταν οι δυο τους στο Maywood του Ιλινόις, το σώμα της Μιρτλ Μπράουν βρέθηκε κοντά σε έναν κολπίσκο όχι μακριά από την κατοικία».

Θρύλος του NFL το... τερμάτισε: Θέλει να αναρρώσει από σοβαρό τραυματισμό υπό τον ήχο... ερωτικής συνεύρεσης δελφινιών! (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:55 - 16.09.2023

Θρύλος του NFL το... τερμάτισε: Θέλει να αναρρώσει από σοβαρό τραυματισμό υπό τον ήχο... ερωτικής συνεύρεσης δελφινιών! (vid)

Ο θρύλος του NFL, Άαρον Ρότζερς, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ντεμπούτο του με τους Νιού Γιόρκ Τζετς, ωστόσο βρήκε έναν πρωτόγνωρο τρόπο με τον οποίο θα αναρρώσει πιο γρήγορα.

Ο Μπράουν έχει καταθέσει αίτημα μετάθεσης για να βρεθεί στον τόπο κατοικίας του και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ισόβια κάθειρξη.

Tags: