Καραλής: «Είμαι κάτοχος παγκόσμιου μεταλλίου»

Εμμανουήλ Καραλής

i

©PrtScr

Καραλής: «Είμαι κάτοχος παγκόσμιου μεταλλίου»

Στέλιος Βαρδάκης 11:55 - 04.03.2024

Τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου έδειξε ο Εμμανουήλ Καραλής μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν εντυπωσιακός στο τελικό του άλματος επί κοντό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε καταγράψει την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο που είναι το πρώτο του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη θέση του βάθρου βρέθηκε ο Σουηδός Αρμάντ Ντουμπλάντις που πανηγύρισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο με επιτυχημένη προσπάθεια στα 5.95 μέτρα, ενώ άφησε στη δεύτερη θέση τον τον Αμερικανό Σαμ Κέντρικς με επίδοση 5.90 μέτρα.

Σηκώθηκε πανό για τα Τέμπη στη Γλασκώβη
ΣΤΙΒΟΣ

09:25 - 04.03.2024

Σηκώθηκε πανό για τα Τέμπη στη Γλασκώβη

Την εμφάνισή του στη Γλασκώβη και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, έκανε ένα πανό που αφορούσε το δυστύχημα των Τεμπών τη στιγμή της απονομής του Εμμανουήλ Καραλή και ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο Καραλής πάντως δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την μεγάλη του επιτυχία, που είναι η μεγαλύτερη της καριέρας του μέχρι στιγμής και πλέον σειρά έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του καλοκαιριού και να δούμε εάν μας επιφυλάσσει κάποια ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία για το Παρίσι.

Ο 24χρονος επικοντιστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Είμαι κάτοχος παγκόσμιου μεταλλίου».