Καρλάφτης: «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Σισέ και τον Διαμαντίδη» (vid)

Καρλάφτης: «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να βγάλω φωτογραφία με τον Σισέ και τον Διαμαντίδη» (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:32 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 24.03.2023

Ο Γιώργος Καρλάφτης αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Γιώργος Καρλάφτης είχε ως παιδί αδυναμία στον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο παίκτης του NFL, πρωταθλητής με τους Kansas Chiefs, έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση της ΕΡΤ και ρωτήθηκε για το πώς αντιδρά όταν ο κόσμος του ζητάει φωτογραφία.

«Πάντα ήθελα να βγάλω ως παιδί φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Δημήτρη Διαμαντίδη», είπε ο Γιώργος Καρλάφτης. Ο αμυντικός της ομάδας του Κάνσας είναι φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού, ενώ πρόσφατα επισκέφθηκε και τη Λεωφόρο όπου φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Γιώργος Καρλάφτης μίλησε στην ΕΡΤ και για την απόφαση της οικογένειάς του να αφήσει την Ελλάδα μετά την απώλεια του πατέρα του. «Ήταν πολύ δύσκολη μέρα. Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι δυνατός για τα αδέρφια μου και τη μητέρα μου. Είχε πάει για δουλειά στην Κω. Η μητέρα μου, μου είπε τα νέα. Ήταν πολύ δύσκολο και γι' αυτήν. Έπρεπε να είμαι δυνατός για την οικογένειά μου. Η μητέρα μου ήθελε να πάει από την αρχή στην Αμερική επειδή ήταν εκεί η οικογένειά της», είπε ο Καρλάφτης για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Σε μία ημέρα έγινα από παιδί, άντρας. Με βοηθούσε πολύ στο πόλο. Ήταν πάρα εκεί για εμένα, τα αδέρφια μου και τη μητέρα μου», σημείωσε ο 22χρονος αθλητής για τον πατέρα του.

Ζιζέλ: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι - Η αινιγματική ανάρτηση του θρύλου του NFL
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:18 - 24.03.2023

Ζιζέλ: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι - Η αινιγματική ανάρτηση του θρύλου του NFL

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Ζιζέλ συγκινήθηκε με το διαζύγιό της και αποκάλυψε τους λόγους που τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον Τομ Μπρέιντι. Ο ίδιος λίγο αργότερα πέταξε «σπόντες» στο instagram.

Ο Γιώργος Καρλάφτης ξεκίνησε στην Ελλάδα να παίζει πόλο. Όπως τόνισε, ο πατέρας του τον ενθάρρυνε και του ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το συνεχίσει μετά τον θάνατό του.

«Το πόλο το είχα όνειρο μαζί με τον πατέρα μου. Αυτός μου πρότεινε να το κάνω. Το είχα συνδυάσει με εκείνον. Μετά τον θάνατό του έμπαινα στην πισίνα και έκλαιγα. Για εμένα ήταν συναισθηματικά πολύ δύσκολο να συνεχίσω να παίζω», σημείωσε ο παίκτης των Kansas Chiefs.

«Οι φίλοι μου είπαν να το δοκιμάσω λόγω της σωματοδομής μου. Στην αρχή έπαιζα χωρίς να καταλαβαίνω τι γίνεται. Τη δεύτερη χρονιά μου ταίριαξε. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλει και πολλή σκέψη και μυαλό για να το παίξεις επειδή κάθε φάση είναι διαφορετική», είπε ο Καρλάφτης για το American Football

Ο 22χρονος παίκτης είπε ότι είναι τιμητικό για εκείνον να παρομοιάζεται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ωστόσο, τόνισε ότι το επίπεδό του δεν είναι ίδιο με του παίκτη των Bucks.