Καστελάνι: «Δεν κάναμε καλή δουλειά, ειδικά στην επίθεση»
i

© Intime

Καστελάνι: «Δεν κάναμε καλή δουλειά, ειδικά στην επίθεση»

Sportal newsroom 23:20 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 25.05.2024

Ο Ντανιέλ Καστελάνι τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε τόσο καλή εμφάνιση στην ήττα του από τον Παναθηναϊκό με 3-2 στο κλειστό του Μετς.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός έκανε κακή εμφάνιση σε επίθεση και σερβίς στην ήττα του με 3-2 σετ στο κλειστό του Μετς από τον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι μείωσε 2-1 τη σειρά των τελικών, που πλέον μεταφέρεται στο κλειστό του Ρέντη.

Ο προπονητής των Πειραιωτών σημείωσε ότι η ομάδα του υστέρησε στην επίθεση και το σερβίς. Ο Ντανιέλ Καστελάνι κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα στον τέταρτο τελικό.

«Ήμασταν κοντά στο να τελειώσουμε από σήμερα την σειρά των τελικών. Ωστόσο, δεν κάναμε τόσο καλή δουλειά σήμερα, ειδικά στην επίθεση και μετά στο σερβίς. Η εμφάνισή μας δεν ήταν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Πάμε τώρα στο γήπεδό μας για τον τέταρτο τελικό. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει», σημείωσε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Ζωντανός στη σειρά των τελικών ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στη σειρά των τελικών της Volley League. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Μετς και η σειρά επιστρέφει στο κλειστό του Ρέντη τη Δευτέρα.

Αν ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη στην έδρα του, τότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, που θα είναι το 32ο στην ιστορία του. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει το διπλό στην έδρα των Πειραιωτών, τότε όλα θα κριθούν σε πέμπτο και τελευταίο ματς στο Μετς.

Ο Παναθηναϊκός είχε σε μεγάλη μέρα στον Ερνάντεζ και τον Πρωτοψάλτη που είχαν 50% αποτελεσματικότητα. Σημαντικές βοήθειες έδωσαν ο Πετρέας και ο Φράγκος που ήρθαν από τον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός είχε πρώτο σκόρερ τον Ιντάλγκο με 20 πόντους, την ώρα που ο Στερν είχε πολλές λάθος επιλογές. Εξαιρετικό ματς έκανε και Ο Τζούριτς που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 13 πόντους και 82% αποτελεσματικότητα στην επίθεση.