Το πρησμένο πόδι της Στεφανίδη λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό της

Το πρησμένο πόδι της Στεφανίδη λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό της

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:21 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 23.08.2023

Η Κατερίνα Στεφανίδη μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μία εικόνα από το τραυματισμένο της πόδι.

Άτυχη στάθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον προκριματικό αγώνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο είχε τρία άκυρα άλματα στα 4,50 μέτρα και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση. Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε συγκλονιστική προσπάθεια, αφού μετά το τέλος του τρίτου άλματός της κούτσαινε.

Λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό της, η Ελληνίδα άλτρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα την εικόνα του ποδιού της, που είναι εξαιρετικά πρησμένο. «Σκέφτομαι ότι μεγαλώνει ένα εξωγήινος μέσα στο πόδι μου», έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη με αρκετή δόση χιούμορ.

© Instagram

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ», ανέφερε η Κατερίνα Στεφανίδη σε ανάρτησή της στο instagram.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας», κατέληξε η Ελληνίδα αθλήτρια.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου. Δύο ημέρες αργότερα, η Ελληνίδα άλτρια θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.