Κωνσταντινίδου στο Sportal: «Σε αυτές τις διοργανώσεις δεν υπάρχουν φαβορί»

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου

i

© Intime

Κωνσταντινίδου στο Sportal: «Σε αυτές τις διοργανώσεις δεν υπάρχουν φαβορί»

Πηνελόπη Παπαδήμου 10:45 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 10.03.2023

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου μιλώντας στο Sportal, απέφυγε να χαρακτηρίσει κάποια ομάδα φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.

Η ΑΕΚ επιστρέφει σε final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών μετά το 2019 και τη διοργάνωση των Σερρών. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης της Άρτας.

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου μίλησε στο Sportal λίγες ώρες πριν το σερβίς των αγώνων. Η έμπειρη παίκτρια απέφυγε να χαρακτηρίσει κάποια ομάδα φαβορί ενώ σχολίασε ότι θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια.

«Τα συναισθήματα είναι πολύ θετικά. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε εδώ. Για έναν αθλητή είναι μία τρομερή ανταμοιβή. Θεωρώ ότι θα γίνει μία μάχη και στους δύο ημιτελικούς. Θεωρώ ότι οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα διεκδικήσουν το καλύτερο», σημείωσε αρχικά η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Η ΑΕΚ έδωσε τέλος στο αήττητο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ωστόσο για την πασαδόρο της Ένωσης αυτό δεν έχει σημασία. «Δεν έχει σημασία το πρωτάθλημα. Εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Τα ματς είναι νοκ άουτ, είναι δύσκολα. Οι ομάδες θα τα δώσουν όλα. Δεν κοιτάμε καθόλου τις νίκες του πρωταθλήματος, όπως πιστευώ και οι άλλες ομάδες δεν κοιτούν τις νίκες. Τα ματς είναι νοκ άουτ και θέλουν μεγάλη προσοχή», επεσήμανε η αρχηγός της Ένωσης.

Η πασαδόρος της ομάδας του Γιουνούς Οτσάλ θεωρεί ότι η συγκέντρωση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των αγώνων. «Η συγκέντρωση είναι αυτή που θα κρίνει τον τίτλο. Θεωρώ ότι θα έχει πολύ κόσμο, βαβούρα, ενθουσιασμό. Θεωρώ αν είμαστε συγκεντρωμένες στη στρατηγική που έχουμε να ακολουθήσουμε, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε», σημείωσε στο Sportal η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Στο final-4 της Άρτας συμμετέχουν οι τρεις πρώτες ομάδες στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Το γεγονός αυτό κάνει τη διοργάνωση απρόβλεπτη. «Το γεγονός αυτό κάνει τη διοργάνωση δύσκολη. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι θα δεν υπάρχουν φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτοχος του τροπαίου αλλά όλες οι ομάδες έχουν μέχρι στιγμής σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα», σημείωσε η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.