Η Σάκκαρη παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Εθνικής γυναικών με το Καζακστάν
i

© Instagram/hellaswaterpolo

Η Σάκκαρη παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Εθνικής γυναικών με το Καζακστάν

Μία ξεχωριστή παρουσία είχε ο αγώνας της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών με αντίπαλο το Καζακστάν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Η Μαρία Σάκκαρη παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών με το Καζακστάν. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στην Ντόχα για το 1000άρι τουρνουά της πρωτεύουσας του Κατάρ.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επικράτησε 24-5 του Καζακστάν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου θα παίξει με την Ιταλία με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά και τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

«Η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Κατάρ για αγώνες, παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών απέναντι στο Καζακστάν και συνεχάρη τα κορίτσια για την πρόκρισή τους στις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Ευχαριστούμε Μαρία, καλή επιτυχία στο 1000άρι Όπεν της Ντόχα!», ανέφερε η ανάρτηση που έκανε ο επίσημος λογαριασμός των Εθνικών ομάδων πόλο στο instagram.

Η Νο.7 του ταμπλό πέρασε με μπάι στον δεύτερο γύρο της Ντόχα, όπου θα βρει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Λίντα Νόσκοβα και qualifier. Αν πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16», τότε λογικά θα πέσει πάνω στην Μπάρμπορα Κρεϊτσόκοβα, ενώ η πιθανότερη αντίπαλος στα προημιτελικά είναι η Ονς Ζαμπέρ.