Μερτέκη στο Sportal: «Είναι διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια σε σχέση με του πρωταθλήματος»

Ευαγγελία Μερτέκη

i

© Intime

Μερτέκη στο Sportal: «Είναι διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια σε σχέση με του πρωταθλήματος»

Πηνελόπη Παπαδήμου 12:40 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 10.03.2023

Στη διαφορά των αγώνων του Κυπέλλου σε σχέση με εκείνων του πρωταθλήματος στάθηκε μιλώντας στο Sportal η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ευαγγελία Μερτέκη.

Η καρδιά του βόλεϊ γυναικών για τις επόμενες ημέρες θα χτυπάει στην Άρτα. Ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Θήρας, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κοντράρονται στο final-4 του Κυπέλλου με στόχο την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Λίγο πριν το πρώτο σερβίς, το Sportal είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Ευαγγελία Μερτέκη, αρχηγό του ΠΑΟΚ. «Είναι το πρώτο final-4 του ΠΑΟΚ, όπως είπα και στη συνέντευξη τύπου. Είμαστε έτοιμες, είμαστε προπονημένες. Όπως ξέρουμε αυτά είναι άλλα παιχνίδια σε σχέση με το πρωτάθλημα. Είναι νοκ άουτ, έχουν άλλη ιδιαιτερότητα. Είμαστε έτοιμες και ελπίζω να πάνε όλα καλά», σημείωσε αρχικά στο Sportal η πολύπειρη ακραία.

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για το ποια στοιχεία θα παίξουν ρόλο στη διοργάνωση. «Ψυχολογία και να είμαστε συγκεντρωμένες στο γήπεδο. Για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα θα παίξει ρόλο και η καλή υποδοχή, η πρώτη μπάλα», σημείωσε η Ευαγγελία Μερτέκη.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, κάτι που παίζει τον ρόλο του, σύμφωνα με την Ευαγγελία Μερτέκη. «Παίζει σίγουρα ρόλο αυτό στην ψυχολογία. Είναι αλλιώς όταν παίζεις ως πρώτος στη βαθμολογία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές», είπε η έμπειρη ακραία.

Τέλος, η Ευαγγελία Μερτέκη σχολίασε και το γεγονός ότι οι τρεις πρώτες ομάδες θα λάβουν μέρος στο final-4 της Άρτας. «Δείχνει πάρα πολλά. Αυτό είναι το final-4 και το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Όλες οι ομάδες μάχονται γι' αυτόν τον στόχο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», σημείωσε σχετικά η πολύπειρη ακραία.