Μιλεκόνσκι: «Τίποτα δεν τελείωσε»

Γιόσκο Μιλεκόνσκι

i

© Intime

Μιλεκόνσκι: «Τίποτα δεν τελείωσε»

Sportal newsroom 20:28 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 25.03.2023

Χαμηλούς τόνους παρά το ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League κρατάει ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι, προπονητής του ΠΑΟΚ.

Σύνθημα για ακόμη δυνατότερη συνέχεια έδωσε ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, παρά τη νίκη με 3-2 σετ στην έδρα του Παναθηναϊκού και το ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League, κρατάει χαμηλούς τόνους.

«Είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά. Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά προετοιμαζόμαστε από την αρχή για μια μεγάλη σειρά. Πρέπει να κερδίσουμε έναν ακόμα αγώνα για να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς. Τίποτα δε τελείωσε. Οι ομάδες κοντράρουν η μία την άλλη.

Θα προετοιμαστούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα για το συγκεκριμένο ματς, καθώς ακολουθεί και το ματς του Final-4 του κυπέλλου ξανά με τον Παναθηναϊκό.

Τα λάθη των δύο ομάδων κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε τα στατιστικά, το βίντεο του παιχνιδιού, ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, δεν ξέρω ακριβώς να πω που κρίθηκε το ματς», σχολίασε ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό του Αμαρουσίου.