Η πρόταση του Τιάφο για να προσελκύσει το τένις περισσότερους νέους ανθρώπους

Φράνσις Τιάφο

i

© Photo by Matthew Stockman/Getty Images/Ideal images

Η πρόταση του Τιάφο για να προσελκύσει το τένις περισσότερους νέους ανθρώπους

Sportal newsroom 23:23 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:58 - 25.03.2023

Ο Φράνσις Τιάφο σημείωσε ότι το τένις πρέπει να γίνει πιο ανοιχτό σε αλλαγές προκειμένου να προσελκύσει νέους ανθρώπους.

Τη δική του πρόταση για να γίνει το τένις πιο ελκυστικό στους νέους ανθρώπους έκανε ο Φράνσις Τιάφο. Το τένις είναι, παραδοσιακά, ένα σπορ που αντιστέκεται στις αλλαγές. Ωστόσο, αυτό έχει αρχίσει να διαφοροποιείται με την εισαγωγή της τεχνολογίας, που έφερε την κατάργηση των κριτών γραμμής στα περισσότερα τουρνουά.

Εκμεταλλευόμενος αυτό το ρεύμα αλλαγών που περιλαμβάνει το coaching κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Αμερικανός τενίστας έκανε τη δική πρόταση προκειμένου το σπορ να προσελκύσει περισσότερους νέους. «Πρέπει να μας επιτραπεί να μιλάμε στις εξέδρες», είπε ο Τιάφο.

«Πρέπει να μπορείς επίσης να φεύγεις και να μπαίνεις στο κορτ όποτε θέλεις, με εξαίρεση τα τουρνουά όπως το Wimbledon, που υπάρχει παράδοση», συμπλήρωσε ο Αμερικανός τενίστας.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε να κάνουμε πράγματα για να προσελκύσουμε περισσότερους νέους ανθρώπους», σημείωσε ο Αμερικανός τενίστας.

Ο Τιάφο βρίσκεται αυτήν την περίοδο στις ΗΠΑ όπου το Σάββατο θα κάνει το ντεμπούτο στο τουρνουά του Μαϊάμι απέναντι στον Γιοσούκε Γιατανούκι από την Ιαπωνια. Ο Τιάφο έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον Ράφα Ναδάλ στην παγκόσμια κατάταξη εφόσον φτάσει μέχρι τον τέταρτο γύρο του δεύτερου masters της σεζόν.

Tags: