Μιλενκόσκι: «Είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα»

Μιλενκόσκι: «Είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό έμεινε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League. Το τριφύλλι επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το πρωτάθλημα.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του. Ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι δεν ήταν χαρούμενος από τον αποτέλεσμα.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι σε κρίσιμα σημεία του ματς. Ήταν απίστευτο που είχαμε τόσες ευκαιρίες να πάρουμε το τρίτο σετ και δεν το πήραμε. Ωστόσο πιστεύω ότι όλη η σειρά με τον Παναθηναϊκό θα είναι παιχνίδια σαν και αυτό είτε είναι στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο ή στο Λιγκ Καπ. Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και το έδειξε καθώς τερμάτισε πρώτος. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα εδώ στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Είμαστε χαρούμενοι από το από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Όταν έχουμε καλό σερβίς το μπλοκ μας ήταν καλό και νομίζω είχαμε περισσότερα από τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο σετ κυριαρχώντας στο φινάλε. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απώλεσε τέσσερα σετ μπολ (20-24) στο τρίτο σετ, το οποίο κατέκτησε τελικά ο Παναθηναϊκός. Ο δεύτερος ημιτελικός των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 17:00 το απόγευμα στο PAOK Sports Arena. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μέχρι στιγμής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στους διπλούς τελικούς του Λιγκ Καπ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και η ρεβάνς στην Αθήνα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές αργότερα μέσα από την ΕΣΑΠ, που είναι και η διοργανώτρια αρχή.