Ανδρεόπουλος: «Πολύ δύσκολη σειρά με δύο σπουδαίες ομάδες»

Δημήτρης Ανδρεόπουλος

i

© Intime

Ανδρεόπουλος: «Πολύ δύσκολη σειρά με δύο σπουδαίες ομάδες»

Sportal newsroom 22:28 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 11.03.2024

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος παραδέχτηκε μετά τον πρώτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ότι η σειρά θα δώσει τρομερά ματς.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό της Volley League. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κράτησε το πλεονέκτημα έδρας, αφού είχε τερματίσει στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν προσαρμοσμένη πάνω στον διαγώνιο του ΠΑΟΚ, Ντεν Ντρις. Ο Βέλγος τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, ο ένας από μπλοκ.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος παραδέχθηκε ακόμη ότι η σειρά της ομάδας του με τον «δικέφαλο του βορρά» θα κριθεί στα πέντε ματς. Θυμίζουμε ότι η πρόκριση στον τελικό, όπου και ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στις τρεις νίκες. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν ξανά την Πέμπτη στο PAOK Sports Arena.

Φώτης Ιωαννίδης: Το μυστικό του πανηγυρισμού του - Πότε «λάνσαρε» για πρώτη φορά την αγαπημένη του κίνηση (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:45 - 11.03.2024

Φώτης Ιωαννίδης: Το μυστικό του πανηγυρισμού του - Πότε «λάνσαρε» για πρώτη φορά την αγαπημένη του κίνηση (vids)

Αποτελεί και απολύτως δικαιολογημένα ό,τι πιο «καυτό» υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και πλέον αποτελεί μια βασική επιλογή στην Εθνική ομάδα. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι πλέον ένα «σύμβολο», τόσο αυτός, όσο και ο πανηγυρισμός του.

«Είναι αλήθεια ότι είμαστε προσαρμοσμένοι πάνω στον διαγώνιο του ΠΑΟΚ. Σήμερα ον ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε πιο πολύ τα τεσσάρια του από ότι συνήθως. Άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του. Αυτό είδα ως μικρή διαφορά μέσα στο παιχνίδι. Οι στιγμές που μας δυσκόλευε ήταν με το φλόουντ σέρβις και μάλιστα στα τρία πρώτα σετ στην περιστροφή ένα τη δική μας και εκεί τελείωσε και το πρώτο σετ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Έχουμε σίγουρα πέντε ματς με τον ΠΑΟΚ ότι και να γίνει θα παίξουμε αυτά τα ματς. Αυτό το ζευγάρι έχει δώσει τρομερά ματς δυνατά και ποιοτικά και με ανατροπές. Στη λεπτομέρεια θα πάνε όλα. Είναι δύο σπουδαίες ομάδες. Οι τακτικές λειτουργούν κατά διαστήματα στο παιχνίδι. Πολύ δύσκολη σειρά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλη τη χρονιά», ανέφερε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του ματς.