Ντέμης: «Δεν βολεύει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό η διακοπή»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης: «Δεν βολεύει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό η διακοπή»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μέσα από την εκπομπή της Nova «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αν έχανε ο Παναθηναϊκός, θα έμενε εκτός πρωταθλήματος. Πλέον παραμένει μέσα. Ο ΠΑΟΚ που έχασε, δεν μένει εκτός πρωταθλήματος. Δεν βολεύει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό η διακοπή, όπως είναι η κατάσταση τώρα. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένες ομάδες από την Ευρώπη, είχαν ματς παραπάνω. Είναι λίγο δίκαιο αυτό.

Μου έμεινε η εμφάνιση και η αντίδραση του Παναθηναϊκού. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση φέτος. Μπήκαν με ένα ”θέλω” ότι πρέπει να πάρουν το ματς. Το αποτέλεσμα βάσει απόδοσης ήταν δίκαιο. Ήταν εντυπωσιακός. Μου έμειναν ο Λιβάι, ο Μορόν και ο Παναθηναϊκός γενικότερα.

Αν διάλεγα το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, θα έλεγα το δεύτερο του Παναθηναϊκού. Θα ψήφιζα την ομαδική προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο να στείλει αλλού τη μπάλα ο Πασχαλάκης στο σουτ του Μπακασέτα.

Δεν περίμενα ούτε τόσο καλό τον Παναθηναϊκό, ούτε τόσο κακό τον Ολυμπιακό. Δεν υπήρξε αντίδραση από τον Ολυμπιακό στο 3-1. Δεν ήταν πολύ αργά. Καμία αντίδραση. Σα να παραδόθηκε. Πιο αποφασιστικός ο Παναθηναϊκός, ο Πέρεθ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού.

Από την άλλη πλευρά ο Χέσε δεν είχε παίκτες να τον βοηθήσουν στα χαφ. Νομίζω σκέφτηκε να πιέσει τα στόπερ του ΠΑΟ ο Μεντιλίμπαρ. Ευτυχώς ο Τερίμ έβαλε τον Αράο πίσω, που τον προτιμώ στόπερ. Ο Ελ Κααμπί ήταν εκτός παιχνιδιού, έλειψε ένα χαφ από τον Ολυμπιακό. Η φρεσκάδα και η ενέργεια επίσης.

Μπερνάρ, Μπακασέτας, Παλάσιος και Ιωαννίδης, από τη στιγμή που ο Πέρεθ ήλεγχε το παιχνίδι, έκαναν φοβερή δουλειά και ήταν καταπληκτικοί. Ο Πέρεθ, έχω σημειώσει, πως έκανε 18 κλεψίματα, απίθανο νούμερο. Ο Χέσε που έχει ανάλογα νούμερα με τον Πέρεθ, δεν βοηθήθηκε από τον Χόρτα. Τελικά πήρε το ματς εύκολα ο Παναθηναϊκός. Δεν απειλήθηκε. Δέχτηκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και αντέδρασε. Συνολικά στο ματς οι κορυφαίοι ήταν ο Πέρεθ, ο Μπερνάρ, ο Φώτης. Ο Μπακασέτας ήταν μέσα και στα τρία γκολ.

Φώτης Ιωαννίδης: Το μυστικό του πανηγυρισμού του - Πότε «λάνσαρε» για πρώτη φορά την αγαπημένη του κίνηση (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:45 - 11.03.2024

Φώτης Ιωαννίδης: Το μυστικό του πανηγυρισμού του - Πότε «λάνσαρε» για πρώτη φορά την αγαπημένη του κίνηση (vids)

Αποτελεί και απολύτως δικαιολογημένα ό,τι πιο «καυτό» υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και πλέον αποτελεί μια βασική επιλογή στην Εθνική ομάδα. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι πλέον ένα «σύμβολο», τόσο αυτός, όσο και ο πανηγυρισμός του.

Και τα τρία γκολ τα έβαλαν Έλληνες παίκτες. Δεν βρίσκαμε Έλληνα σκόρερ! Αν δεν υπήρχε ο Ιωαννίδης , δεν θα βλέπαμε σκόρερ Έλληνα. Στο γκολ του Ποντένσε αν είναι να το βάλει κάποιος από κει, ας το βάλει. Τι να κάνει η άμυνα, να πάει πάνω του, θα κάνει πέναλτι…».