Μιλενκόσκι: «Ζητώ συγγνώμη από το κόσμο που ήρθε στο γήπεδο»
i

© Intime

Μιλενκόσκι: «Ζητώ συγγνώμη από το κόσμο που ήρθε στο γήπεδο»

Sportal newsroom 20:40 - 21.03.2024

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα του, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και «σφράγισε» την πρόκριση.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο γήπεδο. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και πρόσθεσε ότι το τριφύλλι έπαιξε καλύτερα από την ομάδα του.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε αλλά αρχίσαμε άσχημα το παιχνίδι. Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μας πίεσε στο σερβίς και δεν βρήκαμε λύση. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε, παλέψαμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Όπως έχω ξαναπεί ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Λυπάμαι πολύ γιατί θέλαμε να παλέψουμε μέχρι τέλους. Έχουμε ποιότητα αλλά οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο. Υπάρχει απογοήτευση αλλά πρέπει να συγχαρούμε και τον Παναθηναϊκό που έπαιξε καλό βόλεϊ. Η σεζόν τελειώνει σε δύο εβδομάδες και διεκδικούμε άλλους δύο τίτλους. Θα δουλέψουμε για να σώσουμε τη σεζόν, μπορεί να πήραμε έναν τίτλο, το Σούπερ Καπ αλλά στον ΠΑΟΚ αυτό δεν αρκεί», σχολίασε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Μάρκος Γαλιώτος δήλωσε: «Δεν κρατήσαμε τη ψυχραιμία μας και ίσως μας αποσυντόνισε λίγο ο τραυματισμός του Πρωτοψάλτη, στον οποίο εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα και να είναι υγιής. Χαλαρώσαμε και κάναμε πολλά λάθη και στο τέταρτο σετ ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε για το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο».