Ανδρεόπουλος: «Μας πείραξε η ήττα στο γήπεδό μας»

Δημήτρης Ανδρεόπουλος

i

© Intime

Ανδρεόπουλος: «Μας πείραξε η ήττα στο γήπεδό μας»

Sportal newsroom 20:08 - 21.03.2024

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε στην αντίδραση που τριφυλλιού μετά την ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο κλειστό του Μετς για τους ημιτελικούς της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League. Το τριφύλλι επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και «καθάρισε» τη μεταξύ τους ημιτελική σειρά.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έδειξε αντίδραση μετά την ήττα της στο κλειστό του Μετς την Καθαρά Δευτέρα. Αυτό τόνισε ο προπονητής του τριφυλλιού μετά το τέλος του αγώνα.

«Κάναμε μεγάλο κόπο και προσπάθεια να βρεθούμε εδώ. Κατακτήσαμε την πρώτη θέση, κρατήσαμε την έδρα μας. Μας πείραξε η ήττα μέσα στο γήπεδο μας και μας πίεσε να παίξουμε όπως έπρεπε, να βγάλουμε αντίδραση και σήμερα να πάρουμε τη νίκη – πρόκριση κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Για εμάς είναι μία πολύ κατάσταση. Ο Πρωτοψάλτης έχει πάθει διάστρεμμα, δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει πάθει αύριο θα έχουμε τη διάγνωση. Το ότι είμαστε σε όλους τους στόχους είναι δημοσιογραφικό. Όλα τα παιχνίδια θα κριθούν σε μία λεπτομέρεια και έτσι συμβαίνει, όλες οι μεγάλες ομάδες κυνηγάνε όλους τους στόχους, όπως εμείς», σχολίασε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Ήταν μία σειρά που ήταν δύσκολο να τελειώσει στους τρεις αγώνες απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Παρόλο που χάσαμε τον Θανάση και η πρόκριση είναι αφιερωμένη σε αυτόν, δεν χάσαμε το μυαλό μας και μείναμε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε ξανά με τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ πριν το Κύπελλο και θα παλέψουμε για τη νίκη για να διεκδικήσουμε άλλο ένα τρόπαιο. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για να διεκδικήσει τίτλους. Έχουμε περάσει δύσκολα καθώς 7-8 μήνες δουλεύουμε στα κόκκινα».

Στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League. Το τριφύλλι έδειξε αντίδραση μετά την ήττα που υπέστη στο Μετς και πήρε τη νίκη - πρόκριση.

«Δεν θέλω να παίζω μόνο με έξι»: Ο Αταμάν «έλιωσε» στην τακτική όλους τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο
EUROLEAGUE

18:35 - 21.03.2024

«Δεν θέλω να παίζω μόνο με έξι»: Ο Αταμάν «έλιωσε» στην τακτική όλους τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, για την 31η αγωνιστική της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να δείχνει εμπράκτως πόσο υπολογίζει όλους τους παίκτες του ροτέισιον.

Κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν σε ένα ακόμη ματς ο Φερνάντο Ερνάντεζ. Ο διαγώνιος από την Κούβα τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους και 43% αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Τρομερή δουλειά έκανε και ο Βουλκίδης που είχε 12 πόντους με 4 άσους.

Ο ΠΑΟΚ είχε πρώτο σκόρερ των Ντεν Ντρις με 15 πόντους, οι 5 από μπλοκ. Διψήφιοι ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ακραίοι Φαν Γκάρνερεν και Τρούχτσεφ με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.