Ο Τεντόγλου αποχαιρέτησε με τον τρόπο του τον «πατέρα» του Dragon Ball

Μίλτος Τεντόγλου

i

© Intime

Ο Τεντόγλου αποχαιρέτησε με τον τρόπο του τον «πατέρα» του Dragon Ball

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:55 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 08.03.2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου με μία ανάρτηση στο instagram αποχαιρέτησε τον «πατέρα» του Dragon Ball που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με ένα story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποχαιρέτησε τον δημιουργό του Dragon Ball. Ο Ακίρα Τοριγιάμα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών την 1η Μαρτίου από οξύ υποσκληρίδιου αιμάτωμα.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε το Bird Studio, την εταιρεία manga που ίδρυσε ο σημαντικός Ιάπωνας καλλιτέχνης manga. Ο Μίλτος Τεντόγλου αποχαιρέτησε τον «πατέρα» του Dragon Ball με ένα στόρι στο instagram.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ανέβασε τον Γκόκου (ή Κάκαροτ στην ιαπωνική έκδοση), βασικό ήρωα της σειράς Dragon Ball με φτερά αγγέλου και φωτοστέφανο. Ήταν ένας ιδιαίτερος αποχαιρετισμός του Μίλτου Τεντόγλου στον «πατέρα» της δημοφιλούς anime σειράς.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη του για τα anime. Μην ξεχνάμε ότι στην παρουσίασή του στον τελικό του μήκους στη διοργάνωση του Τόκιο είχε αντιγράφει κίνηση από το One Piece, που είναι από τα αγαπημένα του.

Πομάσκι για κατάργηση της βαλβίδας: «Δεν θα βελτιωθούν οι επιδόσεις - Είναι σαν να καταργούμε το τέρμα στο ποδόσφαιρο»
ΣΤΙΒΟΣ

20:27 - 05.03.2024

Πομάσκι για κατάργηση της βαλβίδας: «Δεν θα βελτιωθούν οι επιδόσεις - Είναι σαν να καταργούμε το τέρμα στο ποδόσφαιρο»

Ο Γιώργος Πομάσκι, προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, σχολίασε την ενδεχόμενη κατάργηση της βαλβίδας στο μήκος που προωθεί η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου, την προσωπικότητα του Έλληνα αθλητή αλλά την ιδιαίτερη αφιέρωσή του στα θύματα των Τεμπών.

Θυμίζουμε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκόβη με καλύτερο άλμα στα 8.22 μέτρα. Ο Έλληνας άλτης έκανε το repeat στη διοργάνωση και στρέφει πλέον την προσοχή του στη σεζόν του ανοιχτού, όπου ξεχωρίζουν το ευρωπαϊκού πρωτάθλημα της Ρώμης και οι Ολυμπιακοί αγώνες του Παρισιού.