Ο δημιουργός του «One Piece» έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον Μίλτο Τεντόγλου

Μίλτος Τεντόγλου

Ο δημιουργός του «One Piece» έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον Μίλτο Τεντόγλου

Μαρία Δαλιάνη • 09:55 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η κίνηση του Μίλτου Τεντόγλου να μιμηθεί έναν χαρακτήρα από το αγαπημένο του anime «One Piece», δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ιάπωνα δημιουργό του εν λόγω anime.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πριν λίγες μέρες με άλμα στα 8,52 μέτρα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρτάθλημα ανοιχτού στίβου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη και έγραψε ιστορία αφού πλέον έχει κατακτήσει τα πάντα!

Πριν τον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου μιμήθηκε για άλλη μία φορά τον αγαπημένο του χαρακτήρα, Luffer, από το anime «One Piece» κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητό από τον δημιουργού του anime. Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε προβεί στην ίδια κίνηση και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Πριν λίγες μέρες ο Μίλτος Τεντόγλου κατά την διαρκεια της παρουσίασης του στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης έκανε μια κίνηση βγαλμένη από το αγαπημένο του anime «One piece». Η κίνηση αυτή του Μίλτου Τεντόγλου έφτασε μέχρι την άλλη άκρη της γης καθώς ο Ιάπωνας δημιουργός του «One Piece» έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον Έλληνα πρωταθλητή. 

O Τεντόγλου το έκανε ξανά: Πόζαρε αλά Luffy από το One Piece πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο (vid)
ΣΠΟΡ

13:25 - 25.08.2023

O Τεντόγλου το έκανε ξανά: Πόζαρε αλά Luffy από το One Piece πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο (vid)

Οπως στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, έτσι και τώρα ο Μίλτος Τεντόγλου παρουσιάστηκε στο κοινό, λίγο πριν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, κάνοντας την πόζα που παραπέμπει στο Gear 5 και την αναβίωση του Luffy ως Joy Boy.

Πιο συγκεκριμένα ο Εϊτσιρο Όντα, ο δημιουργός του anime, σε μία ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έγραψε: «Ο Έλληνας αθλητής Μιλτιάδης Τεντόγλου κάνει το Gear 5 Pose ακριβώς πριν κερδίσει το χρυσό στον Τελικό του Άλματος εις μήκος ανδρών! Ο ίδιος τύπος που έκανε το Gear 2 Pose πριν από μερικά χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020».