Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε... τούρτα

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε... τούρτα

Sportal newsroom 18:58 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 18.09.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου ως... Luffy έγινε τούρτα για έναν μικρό θαυμαστή του Έλληνα πρωταθλητή.

Πρότυπο για τα μικρά παιδιά είναι ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει καταφέρει να κερδίσει τα πάντα στο μήκος ενώ το γεγονός ότι είναι... κουλ σε κάθε περίσταση τον έχουν καταστήσει έναν από τους πιο αγαπητούς αθλητές.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει μεγάλη λατρεία για τα anime και συγκεκριμένα τον Luffy από τη σειρά «One Piece. Ως τέτοιος πόζαρε κατά την παρουσίασή του πριν τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Βουδαπέστης τον Αύγουστο.

Η κίνηση αυτή του Έλληνα Ολυμπιονίκη έγινε γλυκό για έναν μικρό θαυμαστή του Μίλτου Τεντόγλου. Όπως αποκάλυψε ο ΣΕΓΑΣ μέσω ανάρτησης στο instagram, ο 7χρονος Κωνσταντίνος ζήτησε για τα γενέθλια μία τούρτα με τη μορφή του Μίλτου Τεντόγλου.

«Ότι ο Μίλτος Τεντόγλου έχει θαυμαστές το ξέραμε!

Πλέον βλέπουμε να γίνεται ήρωας και στις τούρτες γενεθλίων των μικρών παιδιών!

Η τούρτα του 7χρονου Κωνσταντίνου…», αναφέρει η ανάρτηση του ΣΕΓΑΣ.

Φινάλε για τον Τεντόγλου με πρωτιά στη Ζυρίχη

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε την πρώτη θέση στο Diamond League της Ζυρίχης με άλμα στα 8,20 μέτρα. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη τη φετινή σεζόν.

«Ο αγώνας στη Ζυρίχη ήταν δύσκολος, γιατί είχε παρά πολύ κρύο σε σχέση με τη Βουδαπέστη και την Ελλάδα. Η θερμοκρασία άλλαξε απότομα για εμένα. Όταν συμβαίνει αυτό πονάνε οι αρθρώσεις μου και δυσκολεύομαι. Πονούσα αρκετά και ήμουν και κουρασμένος. Ζορίστηκα λίγο αλλά κατάφερα να κερδίσω», τόνισε αρχικά ο άλτης που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι

«Δεν είχα σκοπό να φτάσω στο έκτο άλμα για να κερδίσω. Όταν έκανα τα 8,04 μ. ήλπιζα να μην με περάσει κάποιος, αλλά δεν έγινε αυτό. Άφησα την τρίτη προσπάθεια πιστεύοντας ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω και τις δυο επόμενες. Όταν όμως βρέθηκα τρίτος αναγκάστηκα να κάνω τις δυο τελευταίες προσπάθειες και τελικά κέρδισα», συνέχισε ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Τελειώνω χαρούμενος τη σεζόν. Θα μπορούσε να πάει και λίγο καλύτερα ίσως αν κέρδιζα κάποιο Diamond League ακόμη ή εάν έκλεινα τη σεζόν με μια μεγαλύτερη επίδοση, όμως, είμαι ευχαριστημένος», κατέληξε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.