Τεντόγλου: «Πάντα μαζί μου gaming λάπτοπ και Νintendo Switch»

Μίλτος Τεντόγλου

i

© printscreen

Τεντόγλου: «Πάντα μαζί μου gaming λάπτοπ και Νintendo Switch»

Sportal newsroom 21:00 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 04.03.2023

Για την αγάπη του για το gaming είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μίλτος Τεντόγλου.

Μεγάλη αγάπη για το gaming έχει ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους είχε μιλήσει στην εκπομπή «Game R1» της Cosmote TV για το πώς κόλλησε με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ενώ αποκάλυψε τις κονσόλες που παίρνει μαζί του στους αγώνες του στο εξωτερικό. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό κλειστού, που θα διεκδικήσει το τρίτο του διαδοχικό χρυσό στη διοργάνωση.

«Η σχέση μου με τα games ξεκίνησε όταν ήμουν 4 χρονών και ο μπαμπάς μου πήγε και αγόρασε το Playstation 1. Εγώ δεν ήξερα ούτε να γράφω και να διαβάζω αλλά έπαιζα crash bandicoot το πρώτο, Spiro the dragon και Medal of Honor τα παλιά. Μετά από έπαιζα πάντα. Με θυμάμαι πάντα να παίζω κάτι», αποκάλυψε ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Πάντα το βρίσκω ως μία διέξοδο», ανέφερε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους για το τι τον οδήγησε στο gaming.

Ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε ότι πάντα βρίσκει ελεύθερο χρόνο για να παίξει. «Έχω λίγο ελεύθερο χρόνο και πάντα προλαβαίνω να παίξω. Θα το βάλω ψηλά στις προτεραιότητές μου γιατί περνάω καλά κάνοντας αυτό το πράγμα. Θα το προτιμούσα από κάποια άλλη δραστηριότητα», είπε ο Έλληνας άλτης.

«Πάντα παίρνω gaming laptop και Nintendo Switch», ανέφερε ο Μίλτος Τεντόγλου για τις κονσόλες που παίρνει μαζί του σε αγώνες του εξωτερικού. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο Δημήτρης Τσιάμης αποτελεί το ταίρι του στο gaming.