Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε το γούρι που έχει στους αγώνες (vid)

Μίλτος Τεντόγλου

i

Μίλτος Τεντόγλου/©Sportal

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε το γούρι που έχει στους αγώνες (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:22 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 28.02.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε on camera το γούρι για τους αγώνες κατά την αναχώρησή του για την Τουρκία, όπου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου το πρωί της Τρίτης (28/2) βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να ταξιδέψει για την Τουρκία. Ο Έλληνας αθλητής θα βρεθί στη γειτονική χωρά για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. 

Ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης και το φαβορί για την πρώτη θέση στο μήκος στη διοργάνωση στην Κωνσταντινούπολη μίλησε στους ρεπόρτερ που βρέθηκε στο αεροδρόμιο και ξεκαθάρισε πως έχει στόχο το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Παράλληλα ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε και το γούρι που έχει για τους αγώνες, το οποίο φοράει στο πόδι του. 

«Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω. Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο μου. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. 

Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι OK. Θα προσπαθήσω για το ατομικό ρεκόρ, θα είμαι ευχαριστημένος και με ένα 8,50 και ας μην είναι ρεκόρ, 8,55 είναι το ρεκόρ μου στον κλειστό. Αν κάνω ρεκόρ έστω και ένα εκατοστό θα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτή τη στιγμή είμαι ο τρίτος όλων των εποχών στην Ευρώπη και ο δεύτερος όλων των εποχών έχει ένα εκατοστό πάνω. Ακόμα και ένα εκατοστό είναι πολύ καλό για μένα. 

Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, ήταν παλιά αθλήτρια. Έχει φτίαξει και για άλλους αθλητές, είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει κάτι κουδουνάκια, μου αρέσει πάντα να το φορώ αυτό», δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου.