Η Βουλιαγμένη «λύγισε» από την Μπαρτσελονέτα
i

© Intime

Η Βουλιαγμένη «λύγισε» από την Μπαρτσελονέτα

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 16-10 από την Μπαρτσελονέτα για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Βουλιαγμένη γνώρισε την πέμπτη ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον τέταρτο όμιλο του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελονέτα (16-10) και εξακολουθεί να αγνοεί τη χαρά της νίκης στη διοργάνωση.

Η ισπανική ομάδα ήταν εμφανώς ανώτερη σε όλον τον αγώνα. Η Μπαρτσελονέτα προηγήθηκε με 3-2 στο φινάλε της πρώτης περιόδου. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και έφτασαν στο 7-4 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου.

Η ομάδα του Έλβις Φάτοβιτς κατάφερε να χτίσει μία διαφορά και να φτάσει στην άνετη νίκη. Για την ισπανική ομάδα από τρία γκολ σημείωσαν Περόνε και Μουνάριθ. Η Βουλιαγμένη ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον τέταρτο όμιλο με εντός έδρας ματς κόντρα στη Σπαντάου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Euro Cup. «Ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στo Εuro Cup και ελπίζω να επιστρέψω στη Βαρκελώνη και να αντιμετωπίσω την Μπαρτσελόνα», σημείωσε ο προπονητής της Βουλιαγμένης Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς.

Η Μπαρτσελονέτα έκανε το πέντε στα πέντε και πήρε την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο. Η ισπανική ομάδα προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 16-10

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 5-3, 4-3.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Σαναχούια 2, Μουνάριθ 3, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 2, Ζόβιτς, Παούλ Γκαρσία 1, Ταχούλ 3, Περόνε 3, Μπιέλ, Μπούστος 1, Πόρτερ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 1, Μπελέσης, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος 2, Ανδρεάδης.