Γνωστό μοντέλο του OnlyFans γδύθηκε στο γήπεδο και την έδιωξαν (vids)

Ντάνι Μπανκς

i

© PrtScr

Γνωστό μοντέλο του OnlyFans γδύθηκε στο γήπεδο και την έδιωξαν (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:14 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 16.11.2023

Η Ντάνι Μπανκς έδωσε το παρών σε έναν αγώνα μπέιζμπολ στο Λας Βέγκας και παράλληλα κατάφερε να τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Η Ντάνι Μπανκς έχει καταφέρει να... αναστατώσει τα πλήθη σε οποιαδήποτε επίσκεψή της και πρόσφατα έγινε η απόλυτη πρωταγωνίστρια μέσα σε ένα γήπεδο. Συγκεκριμένα, σε έναν αγώνα μπέιζμπολ των Ρέιντερς στο Λας Βέγκας, το γνωστό μοντέλο του OnlyFans έδωσε το παρών και πήρε την απόφαση να... προκαλέσει λίγο παραπάνω το κοινό. 

Όπως διαπιστώνεται κι από τα παρακάτω βίντεο, κατά τη διάρκεια του ματς η ίδια σήκωσε το τοπάκι που φορούσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο επίκεντρο. Η κίνησή της αυτή, έγινε αντιληπτή από την αστυνομία και την ασφάλεια του γηπέδου, η οποία την πλησίασε διακριτικά και της ζήτησε να αποχωρήσει από εκείνο το σημείο, ωστόσο για καλή της τύχη ούτε τη συνέλαβαν, ούτε της έκοψαν κάποιο πρόστιμο. 

Για την ιστορία, οι Ρέιντερς νίκησαν με 16-12 τους Νιού Γιόρκ Τζετς σε μία αναμέτρηση που αν και το θέαμα ήταν κάτι παραπάνω από ελάχιστο, η ίδια κατάφερε να δώσει μία διαφορετική πνοή.